Kwaliteit gegarandeerd!

Ik ben heel erg tevreden over de lontwol die ik bestelde. Het was dikke lontwol en hier was ik naar op zoek voor mijn chunky deken. Het was ook erg handig dat er een filmpje ter instructie bijzat. Ik raad jullie website zeker aan bij anderen!

Leerzaam zijde experiment

Mooie dag met goede uitleg en mogelijkheid tot experimenteren

Goede producten;

Levering was wat trager dan verwacht

Prachtig product

Voor het eerst zijde gekocht ponge5 Prachtig product goed verpakt en snelle levering

Snelle levering , goed advies

Op de website kan Ik vinden welke stof waarvoor gebruikt kan worden.

Super wol, super snel geleverd!

2 dagen na bestelling werd de wol al thuis afgeleverd. Met een zak van 5 kilo had ik genoeg voor een deken voor op een tweepersoonsbed. Ben echt heel tevreden met mijn deken en ga in de toekomst zeker nog bestellen bij jullie!

Mooi aanbod vlotte service.

Op de website is het soms even zoeken in welke categorie een artikel precies staat maar uiteindelijk vind je precies wat je zoekt.

Uitstekende service en prima kwaliteit

Heel goed geadviseerd

Mooie kwaliteit, prima afgeleverd

Super goed!

Vriendelijke en behulpzame service

Snelle levering van een uitstekend artikel.

Goede kwaliteit producten en fijne service.

Uniek

Kwaliteit qua kennis en voorraad stoffen Zeker de moeite waard

Zeer hulovaardig

Er is geweldig meegedacht met wat ik gevraagd heb

Aanrader voor ervaren en beginner.

Uitgebreid aanbod. Grote keuze van kwalitatief materiaal in de gemakkelijke en overzichtelijke webshop. Ook de online-zijdeschilderworkshop besteld en alles is supergoed verpakt, meer dan voldoende materiaal en zeer goede uitleg. Snelle verzending. Ik ben zeer tevreden en kan het iedereen aanraden!

Goede adviezen, prachtige materialen

Ik heb goede ervaringen met de service. Na aankoop van zijde met verf kreeg ik ook nog een workshop aangeboden. Was instructief.

goede service, mooie artikelen, leuk gratis tijdschrift bijgevoegd.

Ik heb hier vaker zijde en contourmiddel besteld. Over het algemeen zeer snelle levering en altijd mooie producten. Goede, betrouwbare winkel die ik zeker aan anderen zal aanbevelen.

Zeer snelle levering.

Gemakkelijk bestellen, heel snel afgeleverd en verrassend leuk extraatje in de vorm van interessant tijdschrift.

Prijzig maar snel geleverd

Prijzige lontwol. Super kwaliteit en snel geleverd

Goede communicatie, alleen jammer dat de levering zo lang duurt

Prachtige zijden stoffen en goede begeleiding in maken keuze

Prachtige zijden stoffen en goede begeleiding in het maken van een keuze

Uitstekende service

Prachtige stoffen en goede adviezen

Hartelijk - zeer kundig - goede service -

De winkel voor zijde gevonden! Kom er zeker terug!

Vriendelijk, enthousiast, meedenkend en servicegericht

Goed geholpen, ik was erg blij met het advies en het product.

Erg goed!

Ik heb gebruik gemaakt van de fixeer service. Het was erg snel.

Zoals altijd: zeer tevreden over de Zijdewinkel

Als ik contact maakt staat er altijd iemand klaar om even met mij mee te denken en te zien of datgene wat ik nodig heb mogelijkerwijze kan worden geleverd. Top, dames!

De Trompet 1936

1967DB Heemskerk