Door dat jullie mijn vragen hebben beantwoord kan ik mijn oude Hobby weer oppakken en ik ben druk met het ontwerpen v uniek Sjaals en wil deze zelf gaan naaien en daarna beschilderen En op mijn webshop gaan verkopen erg spannend en leuk allemaal Vooral omdat ik nu na 25 jaar weer zelf achter de naaimachine zit Ben nu met oude stoffen eerst aan het oefenen met band afwerking Erg leuk bedankt gr magda strijbosch magdaskunst uit leersum

Snelle service, goed product, snel en goed geholpen op een hele prettige manier met mijn vraag

Wat ik hierboven schrijf; snelle reactie, hartelijk, met genomen moeite, product snel geleverd en doet wat het beloofd, mijn kledingstuk mooi geverfd.

Prettige winkel

Goede ervaringen. Mooie producten, persoonlijk contact, hele goede kwaliteit in product en afhandeling van bestelling

perfect

zeer klantvriendelijk, kwaliteitsproducten en snelle afhandeling

Ik hou van deze winkel

geregeld bestel ik wat en ben zeer tevreden over de producten en de service. Altijd leuke attenties en soms even wachten op een product wat ok is

Snel en correct

Bestelling netjes en snel geleverd met extra gratis boek. TOP!

Zeer tevreden zowel van de kwaliteit als de service Snelle levering

Altijd de juiste materialen snel bij mij thuis

Goed vindbaar op de site, makkelijk te bestellen. Goede actie indien er iets niet helemaal verloopt zoals gewenst

goede service

Fijne voorlichting en erg tevreden over het verrassingspakket.

Mijn bestelling was er super snel en goed verpakt....top

Ik heb de kussens nog niet kunnen verven ivm tijdgebrek maar probeer het zo snel mogelijk te gaan doen. Heb er vertrouwen in...

Mooie stoffen, snelle communicatie en levering.

Binnen een paar dagen had ik zowel mijn staaltjes als de daarna bestelde stof in huis. Door een aanpassing van de website kon ik een afwijkende bestelling niet invullen, maar na een mailtje werd ik daar supersnel alsnog mee geholpen. Er wordt alles aan gedaan om de klant goed van dienst te zijn.

Leuke en leerzame dag gehad

Het was een leerzame dag met veel info mbt de technieken. Verder goede uitleg van professionele docent. Veel ruimte voor vragen en naar huis met mooi resultaat. Verder goede sfeer en goede verzorging.

zeer goed

nette snel levering goede kwaliteit

Snel zijdeverf in huis en aan de gang!

2 dagen na de bestelling had ik het materiaal in huis met cadeautje. Leuk hoor

snel in huis & goede hulp!

bij mijn bestelling was 1 product helaas niet meer leverbaar maar werd hiervoor gemaild en zelf opgebeld met alternatieven! dat was ideaal! vervolgens een dag later in huis

Snelle correcte afhandeling

De zijde ponge8 voldoet helemaal aan de verwachting.

super service

bij levering iets misgegaan Zonder problemen opgelost.

Uitstekende service

Snelle levering, goede kwaliteit

Snel, correct.

Alleen maar positief, ivar alles

Zeer snelle levering, uitstekende kwaliteit

Ik heb de webshop gebeld om een stuk van de haspelzijde te bestellen, die ik snel nodig had. Jullie hebben toen heel snel gehandeld, waardoor ik het op tijd binnen heb gekregen! Heel veel dank voor de moeite en altijd goede service & kwaliteit!

prima producten, snelle levering

x

Zoals altijd!! Super!

Ik vind altijd wat ik nodig hebt en ontvang mijn pakket spoedig. Dank je wel!

Fantatisch

Super goed geholpen met een opspan raam. Bedankt voor de goede service

fantastisch

Besteld, gebeld en overlegd vanwege haast bij het ontvangen. helemaal gelukt !!!! Fijn contact en fijne service

De Trompet 1936

1967DB Heemskerk