Creatief in crisis tijd!

Hoe zorg je nou voor een lichtpuntje in een periode waarin allemaal leuke activiteiten ineens niet meer door kunnen gaan. Nou Zijdar heeft daar wel ideeen over. In rap tempo werden online workshops geintroduceerd en heb hier dankbaar gebruik van gemaakt. Heerlijk om even aan iets anders te denken en gewoon met lontwol te frutselen aan een babykrib ❤

Positieve ervaring!!

Zeer snelle levering! Met een toffe wedstrijd actie en een attentie bij. Leuke wol, heb er al een laken van gemaakt. Mijn eerste en zeker niet de laatste bestelling!

Helemaal top. Alleen instructies xxxl breien niet duidelijk. Gelukkig hebben ze ook online filmpjes!

Super !!!

Mijn bestelling kwam een dag later al aan. Ben er meteen aan begonnen, ging super goed met het filmpje erbij ! Al aangeraden bij vrienden ! Zcht super leuk om te doen!

geweldig

het had n tien kunnen zijn met n handleiding voor n woondeken

De wolkleur bleek iets af te wijken van de bestelde kleur, en hierover kreeg ik op voorhand al bericht met een foto, of ik het wel wilde. De kleur was nog mooier en natuurlijker dan de kleur die ik had besteld. En super klantgericht om dit van tevoren na te gaan! Erg blij met de nette levering en proces daar omheen. Ga zeker meer bestellen!

Prachtige deken voor op de bank

Super snelle levering, mooie kwaliteit wol. Goed uitleg van hoe het uiteindelijke product gemaakt moet worden. Grote steken snel thuis.

Snelle reactie , zelf op zondag antwoord gehad op mijn mail . Alles is top verpakt . En snel geleverd.

Alles

Hele goede verf voor de loungekussens!

Hele goede service en mooie wol

Hele goede service en mooie wol!!

Goed, maar ik verwijs graag naar mijn eerdere mail.

Ik heb mijn bvestelling snel en in goede staat ontvangen. Het beloofde cadeautje pure olijfzeep was er echter niet bij.

goede service, prachtige producten

Ik werk al jaren met zijdar, voor verf, zijde, fixeren en nu ook met de lontwol. De service is altijd top, levering snel en mijn eerste kastenmandje van lontwol is een groot succes!

zeer tevreden!

Ik heb mijn wol snel geleverd gekregen, de kleur is prachtig, en ik kijk ernaar uit om mijn dekentje te breien met mijn armen, nog nooit gedaan, maar lijkt wel leuk!

Mooie kwaliteit voor een super prijs

Ik had een groot pakket lontwol besteld en nog een mazzeltas waarin ik aangegeven had graag ook kleurtjes te ontvangen voor gebruik macramé hanger. Erg leuk dat ik verschillende kleurtjes kreeg!! Ik ben zeer tevreden en gebruik kunnen maken van en fijne korting. Met deze tijden van veel binnen zitten kan ik fijn aan de slag!!

uitstekend!!

!!jarenlange ervaring , kwaliteit, aandacht, vertrouwen , respect en er wordt meegedacht wanneer je een probleem hebt. met groet, Janneke

Superleuke paaskrans DIY pakket

Samen met mijn 6 jarige dochter deze krans gemaakt. Leuk om te doen en zelf nog dingen bij te bedenken. Misschien leuk om in meerdere kleuren aan te bieden, want je kan ze natuurlijk door heel het jaar maken voor verschillende festiviteiten (zomerkrans, herfst, winter, kerst, verjaardag, trouwen etc etc) Had zelf ooit eentje gekocht voor kerst, ga misschien eentje zelf maken dit jaar.

Ik werd heel vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon

Jammer dat de lontwol geen antraciet was maar bruin. Nu is een kleur moeilijk te beoordelen maar dit was echt bruin

Vriendelijk, goed geregeld en een uitdagende wworkshop wolvilten

Vriendelijke, goed geregeld en uitdagende workshop wolvilten. Je mag van alles gebruiken.

Snel levering, mooi pakket, top kwaliteit

Ik heb zijdeverf en zijde heeft bestelt en ik ben tevreden met deze winkel.

Ze staan steeds voor je klaar.

Proberen er alles aan te doen zodat je tevreden bent.

teleurgesteld

wol antraciet gemêleerd blijkt bruine wol met hier en daar en grijze draad. zou beter als bruin gemêleerd verkocht kunnen worden

Goede kwaliteit en service

Duidelijk

Fijne webshop

Wol besteld, mooie kwaliteit, brei beschrijving toegevoegd en goede prijzen. Zeer snel geleverd.

Kleuren komen goed overeen, goede verzending! Geen problemen gehad

mooie wol en fijne attentie

De wol ziet er mooi uit. Ik heb nog geen tijd gehad om m uit te proberen, ik ga er niet mee breien maar vilten. Ben wel benieuwd hoe zacht het vilt uiteindelijk zal zijn. Hartelijk dank voor het in de wol verstopte stukje marseille zeep. Ik had niet verwacht dat er als zakelijke besteller ook bij te krijgen. Erg leuk.

De Trompet 1936

1967DB Heemskerk