Prachtige wol!

Ik heb de merinowol in de paarse kleur gekocht. Hij is prachtig van kwaliteit en van kleur, en binnen 2 dagen had ik een kussen en een heerlijke deken gemaakt. Je krijgt er goede informatie bij over het onderhouden van de wol en ik viel ook nog in de actie dat ik een stuk olijfzeep als kado kreeg. Ik ben mijn nieuwe project al aan het uitzoeken!

Pakketje kwam op tijd aan, de kleuren waren nog mooier als op foto. Er zat ook een lieve attentie bij van het team. Bedankt!

Snelle levering. Mooi product

De levering kwam sneller dan verwacht. Het product ziet er erg mooi uit. Goed verzorgt.

Prima, ook de communicatie

Alles snel geleverd. Er was iets niet leverbaar, het bedrag werd meteen teruggestort en mijn vraag daarover werd snel en persoonlijk beantwoord.

Supersnelle levering

Wow!!! Had alles de volgende dag al in huis!!! Ik ben heeeeel blij en tevreden!

Correct en heel snel geleverd

Correct en snel geleverd

Super vriendelijk en prachtig XXL wol

Erg vriendelijk top producten

Snel en efficiënt uit de nood geholpen!

Voor een kunstproject (ik ben kalligraaf) wou ik op zijde SCHRIJVEN. Daar ik daarmee geen ervaring had kwam ik bij Zijdaar terecht via de website. Op mijn vraag hoe ik dit moest aanpakken kwam meteen een antwoord. Ik bestelde de onmisbare Anti-fusant op basis van benzine en kon drie dagen later al aan het werk. Ik heb een zwarte stift gebruikt om te kalligraferen en het verliep uitstekend! (stift: Calligraphy van ZIG Memory System)

Goede service, mooi verpakt.

Ik moest even op mijn pakketje wachten, maar daar kreeg ik keurig een mail van. De wol was netjes verpakt. Helaas bleek de kleur van de wol anders dan verwacht; hierover heb ik contact opgenomen via de mail. De winkel is laagdrempelig te bereiken via de mail en je krijgt snel reactie.

Professionele en vriendelijke hulp in de winkel

Ik had zijdeschilderes jaren geleden opgegeven omdat ik nergens meer de juiste verf kon vinden. Door het patroon in de KNIP zag ik dat er zelfs een hele winkel is in Heemskerk. Ik ben er heel snel naartoe gegaan, heb flink ingeslagen en ga er binnenkort mee aan de slag. Ik ben prima geholpen. Wacht nu nog op een uitnodiging voor een workshop

keurig verpakt, pluspunt dat er een beschrijving van het product bij zat. Goede levering.

zie boven

Snelle levering en netjes verpakt!

Ik ben best tevreden over de behandeling van mijn bestelling

De bestelling wordt ordelijk geleverd en de mails worden snel beantwoord.

Prima kwaliteit en snel geleverd

Mooi product, snel geleverd

Zeer klantvriendelijk

Heel mooi product. Verpakking perfect. Info over verwerking super. Een geschenk en vooral de fietscoerier. Alles in stijl. Niet te vergeten de zijdecocon echt verrassend. Doe zo verder

Gastvrij, deskundig en smaakt naar meer

Leuke workshop: leerzaam met ruimte voor eigen creativiteit

Uitstekende kwaliteit en service !

Uitstekende kwaliteit en service !

Correct geleverd, zoals het hoort. Geschenk gekregen bij aankoop.

Mooi product, snelle levering

Eerste keer besteld maar goede kwaliteit en zeer snel geleverd. Tevreden klant.

De laatste bestelling duurder wat langer als de vorige.

Snelle levering van een prachtig product.

Op de website duidelijk beschreven wat je nodig hebt. Alles keurig en snel geleverd. Het product voldoet volledig aan de verwachting!

Prachtige kwaliteit

Er was goede service, er werd ook zorgvuldig gereageerd op mijn vragen en de kwaliteit van de stof is ontzettend mooi!

Snelle reactie op vraag Snelle levering

Weer helemaal top

Ook dit keer is mijn bestelling weer perfect afgehandeld. Snelle verzending. De kwaliteit van het materiaal is bijzonder goed.

Eerste keer dat ik besteld heb en heel tevreden.

De Trompet 1936

1967DB Heemskerk