Ik ben helemaal in de wolletjes!!!

Vriendelijke service aan de telefoon. Even later mooie producten thuis geleverd gekregen. Nu ga ik er heerlijk mee aan de slag.

Mooie zijde, snel geleverd.

Ik gebruik diverse soorten zijde voor mijn textielkunst en nergens anders vind ik zoโ€™n ruime keuze. Dat de levering gedeeltelijk met fietskoeriers was, is een extra pluspunt.

Goede en snelle service

Er was iets mis gegaan met mijn zending, ik kreeg de verkeerde kleur wol geleverd. Maar dat werd telefonisch snel en zeer vriendelijk opgelost. Direct werden de verzendkosten voor het terugsturen op mijn rekening gestort en 2 dagen later had ik de juiste kleur wol. Super service!

Snelle levering prachtige stoffen!

De stoffen die ik via de overzichtelijke website besteld had waren snel in huis en van mooie kwaliteit.

Mooie producten

Snelle levering en prettige communicatie. Ivm grote bestelling kregen we een workshop cadeau. Jammer dat het alleen voor ons aan de andere kant vh land ligt, niet haalbaar.

Een mooi product, een mooie prijs en qua tijd een prima levering.

Een mooi product, een mooie prijs en qua tijd een prima levering.

Snelle en goede service!

Bedankt lieve mensen voor het mooie product en de snelle service.Een top team !๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Snel en deskundig advies, goede communicatie

In dit najaar deed ik een bestelling, sommige artikelen waren niet op voorraad, er is steeds mail hierover geweest, dat geeft rust.

Kwaliteit, klantgericht en snelle service.. zeker een aanrader!

Kwaliteit, klantgericht en snelle service.. zeker een aanrader! Eindelijk een plek waar ik mijn lontwol kan kopen zonder teveel moeite.

Fijne webwinkel!

Mijn coupons waren precies zoals omschreven. Snel verzonden en geleverd met gebruikmaking van fietskoeriers! Dat laatste vond ik een pluspunt.

Heel tevreden

Mijn bestelling is echt supersnel in Frankrijk gearriveerd. Hartelijk dank

prettige en snelle communicatie

Zoals boven, ik moet nog met het product gaan werken maar levering was goed.

top

heel snelle en correcte levering

precies zoals ik had gehoopt

Snelle en correcte afwikkeling van de bestelling. Prachtige wol en de plaid was in 1,5 uur op eenvoudige wijze gebreid. Ik ben erg blij met de mooie plaid.

Erg mooi materiaal

Snel netjes geleverd

Altijd tevreden

Bestellingen zijn altijd vlot, goede ondersteuning via de chat.. producten voldoen perfect aan beschrijving en verwachting

Altijd goed!!

Altijd goed!!

Mooie stoffen

Mooie stoffen en wol, kleuren zijn in het echt nog mooier. Netjes geรฏnformeerd over levering.

Zeer verzorgd verpakt.

Veel informatie bij de stof en goed verpakt

Een aantal cocons is helaas gedeukt en verkleurd

Het ging mij vooral om gave cocons. Ik geef ze weg met een kaartje met een tekst waaruit de essentie van de zijderups naar voren komt; als je nooit ergens aan begint kan er ook nooit iets moois ontstaan. Dan moeten de cocons natuurlijk niet gedeukt en/of verkleurd zijn. Ik heb van tevoren gebeld en mij werd verzekerd dat de cocons mooi gaaf waren. Dat viel dus voor een aantal cocons tegen. Ook het aantal (volgens de site 125 tot 135) wat in 100 gram zit viel tegen; het waren er minder. Ik had er voor de zekerheid 3 x 10= 30 meer besteld, maar ook daar zitten gedeukte en verkleurde exemplaren tussen. Ja, het is een natuurproduct, dus er kan enige variatie in zitten. Ik heb geen verstand van zijde en/of cocons. Daarom heb ik twee maal gebeld en ik heb niet het idee dat mij alles is verteld over de cocons over de deuken in de cocons (of is dat transportschade, want het was allemaal wel heel erg in een doosje gepropt) en de verkleuring. Jammer. Zou ik jullie aanbevelen? De keuze mogelijkheid 'weet ik niet' of 'misschien' is er niet en 'nee' vond ik nogal TE negatief. IK neem aan dat ik een bijzondere toepassing voor de cocons heb en dat er daarom een aantal voor mij onbruikbaar zijn. Daarom heb ik maar 'ja' ingevuld. Met vriendelijke groet, Marcel Vaandrager

Correcte levering

Geweldig produkt, geweldige service

De levering liet op zich wachten, maar daar kon zijdewinkel niets aan doen. De communicatie รฉn het meedenken was TOP.

Prachtige stof. Goed verzorgd verstuurd

Goede site, heldere uitleg

Ik draag graag zijde en maak er ook kleding van. De website geeft duidelijke uiteg over het gebruik en de verwerking van verschillende zijden stoffen.

Mijn wol wordt vandaag geleverd ๐Ÿ˜Š

Jullie zijn aan te bevelen ๐Ÿ˜Š

De Trompet 1936

1967DB Heemskerk

• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ€“ iedere stem telt.