Zo bijzonder, de workshop die door Sarah aangeboden werd aan zorginstellingen. Heel duidelijke uitleg, fijne sfeer, we hebben ervan genoten, dankjewel

Heel erg leuk en persoonlijk

Vlotte afhandeling, vriendelijk en attent.

Fantastische hulp en advies, voor mij 5 sterren waard!!!

Uitgebreid advies bij zelfs een kleine bestellng! Al diverse ervaringen en altijd hoge kwaliteit!

Quick delivery

Three stars because I have not used the product (washing liquid) yet. But the delivery was quick.

Voortreffelijk

Ben zeertevreden

''dan kun je beter ergens anders klant worden'' letterlijke mail van bedrijf

ik ben 3 weken bezig geweest met dit bedrijf om advies over stoffen en informatie te krijgen. Telkens werd mij beloofd dat er iemand contact op zou nemen en telkens werd ik teleurgesteld. Ik heb zelf meerdere keren gebeld/gemaild om nogmaals te vragen wat de stand van zaken zijn, gezien ik een bedrijf heb en werk te doen heb! vervolgens kreeg ik vandaag een mail van de eigenaresse dat ik beter ergens anders klant kon worden als het me te lang duurde en vond dat ze slechte service hadden want alle klanten gaven een goede beoordeling. Ik heb mevrouw een mail terug gestuurd dat ik hoop dat ze alle mails naleest en nagaat bij zichzelf of zij zo geholpen zou willen worden. Ik heb nog nooit zon slechte service meegemaakt in mijn hele leven.

prima service

even langsgegaan op weg naar een ander afspraak , wat spullen in de actie kunnen meenemen en dat wat ik nodig had

Snel en correct geleverd

Makkelijk te bestellen, goed en snel geleverd. Prima product ook. Was precies wat ik ervan verwacht had.

Alles prima verlopen, snelle levering en mooi product

Alles prima verlopen, snelle levering en mooi product

Duidelijke site, snelle levering.

klantvriendelijk en correcte sevice

Heb de winkel bezocht waar we klantvriendelijk en klantgericht werden benaderd en geholpen.

Geen probleem te melden, daarvoor een goede 8

Zie hierboven

Vandaag bestellen, morgen bestelling binnen, in de middag deken klaar!!

Top!!

Snelle en persoonlijke service, uitstekende kwaliteit

Zie boven, hoef ik niets aan toe te voegen

Leuke spontane mensen

De medewerkers ervaren wij als open, betrouwbaar, vakkundig en betrokken.

Vriendelijke en spoedige afhandeling

Ik heb zeer goede ervaringen met de zijdewinkel.

Helemaal goed.

Mooie goede spullen. Relaxte bediening .

Ze stuurden me zelfs een mail om me nog beter te informere

Bestelling vanuit België en 2d later was het al geleverd. Precies de kwaliteit die ik verwachtte om de zgn Chanel vestjes mee te 'backen'. Ik bestel zeker terug!!

betrokkenheid

Leuke vriendelijke mensen die oog hebben voor mijn wensen. altijd een goed advies voor lontwol zijde of kaardvlies een mooi assortiment op de site en in de winkel Ik ga nooit weg zonder kassagerinkel

vriendelijke en hulpvaardige service

Vragen worden rustig en voldoende beantwoord, de aankoop wordt goed begeleid en er worden naar alternatieven gezocht als iets niet leverbaar of voorradig is.

Vlotte levering, goede service. Vriendelijk personeel dat persoonlijk contact zocht toen levering iets verlaat zou zijn. Toch nog op tijd geleverd. Top!

Mooie producten super service

Zie boven

Hele goede service

Goed contact over een product wat niet direct leverbaar is. Een product wordt in een grotere verpakking opgestuurd en het andere product wordt na gestuurd. Dus een topservice!

museum prima

De Trompet 1936