Na lange tijd mijn hobby weer opgepakt! Prachtige wol en al veel werkstukken gemaakt! Pietsje Brander

Snel en correct

Wat ik besteld had was in no time geleverd.

Echt blij met de lap zijde . De breedte was niet op voorraad en ben toen gebeld. Fijn goed geregeld

Een workshop natvilten gegeven met de zijde. Is goed gelukt fijn.

Goede kwaliteit en expertise

Ik heb meerdere keren iets bij Zijdar besteld. De kwaliteit is altijd goed. De producten worden snel geleverd. Vragen die ik had worden aan de telefoon goed beantwoord.

Topservice!

Alles verliep zeer vlot en was stevig ingepakt.

Snel verzonden en goede producten

Snelle verzending en mooi product

Snel

mooi materiaal, goede prijs

mooi materiaal, goede prijs, snelle verzending

Goede aflevering

Fijne en goede service en uitleg

Snelle levering, duidelijke website goede communicatie.

Snel

Wol werd snel geleverd. Prima product.

super

Zo leuk verpakt, zo vriendelijk aan de telefoon..

Tevreden

Bezorging duurde lang, verder tevreden

Service!

De kleur van de lontwol, die ik besteld had, bleek toch niet bij mijn bank te passen. Ik heb gebeld , en gelijk werd er naar een oplossing gezocht. 2 staaltjes de volgende dag thuis ontvangen, en daar uit mijn kleurkeuze gemaakt. Buiten de fijne oplossing, was de wol prachtig.

Ze waren zeer hulpzaam en ik voelde dat ze belang hechten aan hun klanten.

Mooi stof!

Beautiful fabrics, great quality, and for very reasonable prices - and a really good colour selection for dupion silks. I had a question about my order, and the lady who replied to my email was so helpful. Great shop!

Erg blij met de bestelling

Ik ben erg blij met mijn bestelling alles is heel snel opgestuurd en snel ontvangen.

Fijne samenwerking

Medewerkers zijn vriendelijk, komen afspraken na en denken mee met de klant!!!

Goede afwikkeling van de order.

Positief

Positief

Mooie lontwol voor een plaid te maken.

De lontwol besteld bij Zijdewinkel, goede service. Had eerste gebeld voor info. Deze was goed duidelijk en helder. Naar prijs en kwaliteit klopt het precies. En het verwerken van de lontwol voor een plaid, gaat perfect. Mijn kleindochter zal hier heel blij mee zijn. Een prachtige plaid met lontwol van de Zijdewinkel.

fijne winkel om te winkelen

positief

Heel mooi