kreeg een verkeerde kleur toegezonden een telefoontje en de volgende dag geleverd prima service

Mooie sortering

Kwam voor viltmateriaal en ging weg met n mooie zijden lap. Leuk om de winkel eens te zien

Goede en accurate dienstverlening

Met veel plezier en geduld werd ik geholpen. Goede info.

Vriendelijk en meedenkend over de beste keuze. Mooi verpakt

Niet geinformeerd

Niet op tijd geïnformeerd over mijn vertraagde zending.

ik ben goed geholpen, goed advies gekregen

Er werd goed meegedacht. Ik had niet zo'n goed idee wat ik zou moeten hebben, maar het advies was geod

informatie uitstekend, opvolging slecht

Zéér professioneel aan de telefoon. Dan twee weken niets horen om dan te vernemen dat er nog een fikse levertijd op zit. Nee, niet ok. Ik hoop deze week te kunnen testen hoe de stof bedrukbaar is. Project ernstig uitgelopen :-(

Kaarsen DIY / keurige service

Leuke DIY maar in verhouding duur voor het aantal en soort materialen. Uit deze box haal je 3 kaarsen om te maken van ca. 5 cm hoog en diameter 6.5 cm. Er zit 1 soort geur voor de kaarsen, wat nogal chemisch ruikt. Beter geweest meerdere kleinere geur potjes met een pipet erbij om te doseren. Zo heeft iedereen een eigen geur. De service was heel keurig! Hadden 4 boxen besteld en betaald. Werden dezelfde dag terug gebeld dat ze een nog maar 3 hadden. Het bedrag werd meteen terug gestort.

helemaal blij met Zijdewinkel.nl

prima service, mooi assortiment

Goed aanbod en heel vriendelijke ontvangst.

Vlotte correspondentie via de website, bel vriendelijke ontvangst in Heemskerk. Mooi aanbod en gunstige prijzen.

Aardig personeel & mooie spullen

Ik haal al vaker mijn zijde stoffen hier, en heb altijd goede ervaringen gehad. Het personeel is erg aardig en geïnteresseerd in jouw als klant en de stoffen zijn niet normaal mooi! :)

Veel keus, heldere website en webshop.

Mooie producten en veel keus. Website en webshop zijn heel helder van opzet. Bij een vragen snel telefonisch contact. Levering snel en zorgvuldig.

Mooie producten.

Na paar jaar niets besteld bij te hebben bij zijdewinkel nu weer bestelling geplaatst. Valt me op dat de prijzen behoorlijk veel hoger zijn nu. Echter zijn het mooie stoffen die ik niet snel ergens anders vind. Dus blijf toch klant van Zijdar.

Groot assortiment

Fijne en betrouwbare webshop met ruim assortiment. Top kwaliteit en snel verstuurd! Aardige en adequate klanten service, in alle opzichten kan ik deze winkel aanraden !

Vlugge levering

In goede handen

Vriendelijke, duidelijke uitleg en advies aan de telefoon en een snelle levering van de kleurstaaltjes

Kan beter

Heb dure wilde zijde besteld. Wilde graag 60 cm en kon alleen50 cm of 1 meter bestellen. Heb het netjes telefonisch gevraagd Vind dit niet klantvriendelijk. Ga nu ander adres zoeken

Over een deel van de bestelling was ik niet tevreden.

Er zit in het midden van de rode sjaal een blauwe vlek. Ook is de sjaal erg scheef aan elkaar genaaid én er zitten wat kleine gaatjes in. In de beschrijving stond hier niets over De armband is vlgs mij verschoten en erg grof. Ook in de uitverkoop verwacht ik eerlijke informatie.

Goede informatie over mijn bestelling

Bij mijn telefonische bestelling werd ik vriendelijk en zeer behulpzaam te woord gestaan. Ook bij twee maal een nabestelling, is alles goed geregeld.

goed en snel

Goede kwaliteit zijde en snelle verzending

Geweldig bedrijf die altijd met je mee denkt

Geweldig bedrijf die altijd met je mee denkt. Schitterende kwalitijd materialen. En hele gezellige cursussen Ik vind 't 'n echte aanrader, en zal hier nog zeker terug komen.

Erg goed

prima,alleen het pakje zo bij de voordeur neerzetten in de regen was slecht,vooral omdat ik de heledag weg was. Ik had op de mail nog een andere plek aangewezen .groetjes Ina

Goed advies en vriendelijke service

Prima geholpen

Super snelle levering en mooi verpakt

Alles top

De Trompet 1936