1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Retour Betalingen zijn heel laat binnen bij klant

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ik kan er nog weinig van zeggen

Ik kan er nog weinig van zeggen.

Pluspunten

Pluspunten

-Alle bestellingen zijn heel snel aangekomen - de stoffen zijn prachtig :)

Ik ben een enorme fan van zijdewinkel.nl en ik hoop dat ze nog lang zo doorgaan!

Pluspunten

Mooie materialen en goede kwaliteit!

Moest wel eerst besteld worden, dus duurde wat langer. Was niet zo duidelijk op de site of het artikel nu wel of niet op voorraad was. Bij de groothandel stond dat het niet op voorraad was en bij de particulieren was het wel op voorraad.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

heb eenmaal met zijdeverf ewerkt en zeer tevreden

Pluspunten

Vriendelijke service, Sarah neemt de tijd voor je en denkt mee. Snelle levering.

Pluspunten

Eenvoudig bestellen. Vlotte levering. Redelijke prijzen voor prachtige kwaliteit stof.

Alles is zo mooi en zo aantrekkelijk gepresenteerd dat het moeite kost om niet veel te veel te kopen. Grapje hoor. Dit bedrijf is super.

Pluspunten

De site is makkelijk, dus je kunt het zonder hulp....., maar dit product roept soms vragen op (stof "moet" je nu eenmaal voelen....) - en de hulp die je dán krijgt is echt top!

Ik zou er écht geen weten.

Pluspunten

Vriendelijke behandeling Goede producten Prettige communicatie

Pluspunten

Mooie producten, goede communicatie over wat op voorraad is, wat niet en hoe lang het gaat duren. Verzending uitstellen op mijn verzoek ivm vakantie was ook geen probleem.

Pluspunten

De wol is super!

Beter op de hoogte houden bij latere levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle en nette afhandeling van de bestelling mooi gratis boek meegeleverd

had het boek al eerder gekregen, zonder het tweede boek had het pakket door de brievenbus gekund dat lijkt me makkelijker afleveren (heb nu wel een mooi cadeau)

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Veel soorten zijde stalen

Geen stofstalen opsturen met nog resten van stickers erop. Er onzurgvuldig. Je gaat kleine stukjes stof gebruiken om te testen, te tonen, te voelen etc. Erg vervelend als er dan op een groot deel nog een stickerresten zitten. Verkeerde zuinigheid, heel jammer. Foute introductie.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bestelling netjes ingepakt, voldoet volledig aan wat ik verwacht had.

Normaal betaal ik steeds mijn levering ter bevestiging dat ik iets werkelijk wil voor deze zomaar uit het niets opgestuurd wordt door het aanklikken van de bevestiging. (doe heel veel online bestellingen en dit was de eerste keer dat het op deze manier gebeurde) Dit kwam voor mij als een beetje te opdringerig over.

Pluspunten

De workshop in het Open Atelier was fantastisch. Aandacht, zorgvuldigheid en een grote deskundigheid in huis maken dat ik veel tegelijk mag leren.

Hoe kom ik te weten wanneer weer Open Atelier-dagen en andere activiteiten zijn?

Pluspunten

Zeer vriendelijk. Goed assortiment. Veel kennis van stoffen en verftechnieken.

(nog) niet aan de orde

Pluspunten

Mooi aanbod, snelle reacties, vriendelijke en behulpzame medewerkers!

Pluspunten

mooie materialen, via mail goed bereikbaar, snelle reacties

Op site beter aangeven dat de eenheden over strekkende meters gaat.

Pluspunten

Prima verzorgd! Dank voor het boek-cadeau, ondanks dat het maar een klein bestellinkje was.

vooralsnog geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijke en eerlijke bejegening per mail. Na wat wederzijdse misverstanden in de communicatie zijn we er in goed overleg uitgekomen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ik ga niet aangeven dat ik Uw bedrijf niet aan beveel omdat ik hoop dat dit niet vaker voorkomt.....de ervaring die wij hebben ervaren was helaas minder.

Levering producten waren (1,5 week later)veel te laat waardoor ik bij een ander bedrijf nogmaals een bestelling heb moeten doen i.v.m. geplande workshop. Dus dubbele kosten voor Zinnig in Kunst.

De Trompet 1936

1967DB Heemskerk