Pluspunten

mooi en groot assortiment, duidelijke informatie per stofsoort op de website. Goede levering en duidelijke en vriendelijke communicatie over de levering (de levering was vertraagd omdat niet alles op voorraad was, maar dat werd wel gemaild.)

soms is niet duidelijk op de website of stoffen aan de meter te krijgen zijn, er staat wel een breedte maar je moet dan een getal invullen voor ... stuks? of meter? of andere eenheid. Verder erg tevreden.

Pluspunten

Super service

Pluspunten

snelle bezorging. op de hoogte stellen van de vorderingen van de bestelling.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het materiaal was perfect in orde maar de levering door DPD liet deze keer echt te wensen over.

Misschien volgende keer direct aangeven van enkele afhaalpunten in de buurt van de bestemmeling voor het geval de bestelling niet thuis kan afgeleverd worden op het voorgestelde uur.

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk. Goede kwaliteit artikelen. Groot assortiment. Snelle levering.

Vaak te druk in de winkel als je een telefonische vraag hebt.

Pluspunten

Eerste bestelling vlug in huis. De ene dag besteld de andere dag keurig verzorgd gebracht.

Bij mijn 2e bestelling duurde het langer dan 2 werkdagen voor het verzonden werd. Wanneer een bestelling op zich laat wachten, graag een berichtje dat het later verzonden wordt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

correct

drukke bekende momenten in de handel voorzien in de verwerking van de bestellingen,

Pluspunten

Er wordt echt tijd voor je vrijgemaakt wat erg fijn is. Super vriendelijk en goed geholpen door Sara.

iets meer informatie op de website over openingstijden en het kunnen kopen van stalenkaarten, zodat je gelijk weet wat je wilt kopen en het minder lang duurt voor het personeel om je te helpen! De persoonlijke hulp vergt veel tijd en daardoor is het lastig een snelle keuze te maken tussen al het moois in de winkel.

Pluspunten

Een goede levering van zeer goede kwaliteit stoffen. Het was de eerste keer dat ik online stof bestel en het is me zeer goed bevallen.

Pluspunten

zoals altijd geweldige afhandeling

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

alles is prima, prima bestelling

klein puntje: misschien wat kleinere verpakkingen gebruiken maar dit ligt waarschijnlijk buiten uw invloedssfeer

Pluspunten

Pluspunten

Goede service!

Pluspunten

Snelle levering. Goede prijs-kwaliteit.

Boven een bepaald bedrag verzendkosten gratis maken.

Pluspunten

heel snelle levering, levering zelf perfect ok

Pluspunten

Altijd fijn contact, een snelle en zorgvuldige afhandeling en producten van uitstekende kwaliteit. Ik ben vaste klant.

Pluspunten

Ik had het juist voor jullie vakantie besteld en was blij verrast dat het als nog werd verstuurd (had het pas na 17/01/2017 verwacht) Super van jullie !!!!

Pluspunten

Zeer vriendelijk. Goede keus fantastische creatieve mogelijkheden.

Pluspunten

Geweldige service en supersnelle levering!

Pluspunten

De doos waarin de wol zat viel bijna uit elkaar toen ik hem binnen kreeg. Ik had de kleur antraciet besteld maar de wol bleek grijsgroen. Ook een mooie kleur maar zeker geen antraciet!

Pluspunten

Een geweldig bedrijf met zeer goede service en prachtige materialen! Enthousiaste eigenaresse met veel kennis van zaken.

Pluspunten

Vlotte, vriendelijke en correcte sevice.

Dingen die niet meer verkrijgbaar zijn, vlugger van het net halen. Dat voorkomt nodeloze frustratie bij de koper.

Pluspunten

- zee mooie kwaliteit wol - service. Door omstandigheden was mijn bestelling nog niet geleverd. Dit is attent opgepakt en afgehandeld

- snellere levering

Pluspunten

Prima service en snelle levering! Helemaal tevreden

De Trompet 1936

1967DB Heemskerk