3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Positieve uitstraling Behulpzaam

Pluspunten

Alleen maar positieve punten. Snelle levering maar ook goede feedback over de levering. Alles netjes verpakt.

Pluspunten

snele behandeling , lieve klantenservice , snele levering

Pluspunten

* Vlotte levering * Heel goed dat verpakkingsmateriaal hergebruikt word

Pluspunten

Perfecte en snelle levering

Pluspunten

Persoonlijk advies, prettige pro-actieve behandeling.

Geen, of verhuis naar het midden van het land.

Pluspunten

mooi assortiment, kundig en vriendelijk personeel

weet ik niet

Pluspunten

Goed advies. Meelevendheid!! met situatie van mijn dochter. Positieve instelling. Excuus bij overmacht door niet op tijd leveren vanuit Frankrijk (overmacht). Dochter kreeg een persoonlijke tekst bij het pakket, daar was zij erg positief over.

Pluspunten

Snel in reageren. Goede verzorging van de gevraagde artikelen.

Pluspunten

supersnelle en fijne levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Super leuke workshop zijde schilderen! Prachtige voorbeelden en materialen

Duurt lang voordat gemaakte materiaal tijdens workshop wordt opgestuurd. Beloofde mail met klantgegevens voor webshop is nog niet ontvangen.

Pluspunten

Goede producten, goed advies en snelle verzending van bestelde producten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijke website, vriendelijke klantenservice en goede afhandeling van probleem na bellen (betalingspagina liep meermaals vast)

- Zijn al bezig met werk aan de website begreep ik. Wellicht dat dat het betalingsprobleem oplost. - De verzendkosten zijn aan de hoge kant.

Pluspunten

Prettig contact en razend snelle levering!

Pluspunten

Zoveel verschillende soorten zijde ook in vele kleren. Voor iemand die wil vilten is er OK keuze genoeg en onder het drinken van de aangboden thee, was het genoegelijk mijn keuze te maken!

Ik vond het jammer dat er geen Dupont verf was en ik wacht met smart op de folder daarvan, want ik heb zijde verf nodig en weet wat ik wil!

Pluspunten

Mooi compact en netjes verpakt, sowieso prima producten, mij allang bekend.

ik ontving 10 meter ipv de bestelde 20.

Pluspunten

Uitgebreid assortiment aan kwalitatief goede zijde. Door hun grote kennis van zijde kunnen ze je altijd goed helpen om de juiste stofkeuze te maken. Je wordt heel vriendelijk en geduldig geholpen in een prettige sfeer. En kijkt je ogen uit bij al die mooie stoffen!

Pluspunten

Deskundigheid en assortiment

Ga zo door!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Allerhartelijkste ontvangst en behulpzaamheid in de winkel/atelier in Heemskerk. En heel erg veel keuze in echte zijde stoffen. De stof die opgestuurd moet worden, behoef ik de verzendkosten niet van te betalen gelukkig. Perfect geadviseerd, ok over voordeliger alternatief. Dank.

Helemaal naar Heemskerk gekomen voor stof, omdat ik het vanaf de site,i.v.m exacte kleur niet aandurfde en dat was maar goed! Wellicht is hier iets aan te doen. U wekt op de site het idee dat alles op voorraad is. Mede door de openingtijden e.d. verwacht je een gigantisch winkelpand met rollen stof. Hoe begrijpelijk ook dat dit niet het geval is, was het even een tegenvaller. Hierdoor was de gekozen stof ook niet op voorraad en moet alsnog opgestuurd worden. Voor mij is het even wachten hierop geen probleem, maar ik kan mij voorstellen dat dit voor sommigen wel een probleem kan zijn. En

Pluspunten

Duidelijke website, vriendelijke manier van communiceren tijdens bestelling. Voortdurende updates van status bestelling.

Men was gedeelte van bestelling vergeten mee te sturen. Dat was jammer, maar werd netjes opgelost. Facebook korting werkte niet via automatische link. Maar ook dit is netjes (anders) opgelost.

Pluspunten

Duidelijke site en goed op de hoogte gehouden over de bestelling

Pluspunten

vriendelijk contact, hulp gekregen en extra snel het pakje verzonden. Heel tevreden.

Pluspunten

Fijn contact :)

Pluspunten

Zeer klant vriendelijk en behulpzaam. Denken mee. Prettig aan de telefoon. Een aanrader!

De Trompet 1936

1967DB Heemskerk