In deze drukke tijd heb ik de handschoenen snel gekregen

Betrouwbaar snel en product zoals omschreven verpakking goed

Toch tijdens de drukte snel geleverd

Goed materiaal, heb dan wel een paar handschoenen bestelt, die zien er goed warm uit.

Eenvoudig , snel en een correcte levering zoals het hoort.

Tegenwoordig is het heel normaal dat je bijna alles online besteld maar of het goede product op tijd word geleverd is niet normaal meer geworden! Bij Scooter Centrum krijg je wat je bestel binnen de tijd dat ze aangeven! Betrouwbare kwaliteit voor een goede prijs!

Duidelijke website, snel juist geleverd. Top!

Duidelijke website. Goede prijs. Snel en juist geleverd. Betreft hier een accu voor scooter.

snelle en fijne service

overzichtelijke site en snelle service.

Prima service en heel goed ingepakt

Super snelle levering toppie

Zeer snelle levering.

Had binnen een dag mijn bestelling in huis. Niet verwacht in deze hectische periode.

Binnen 1 dag waren de accu's geleverd. Dat is echt super snel en ook nog wel in de maand december.

Top! Goede prijs en snelle levering

s avonds besteld en s morgens al in huis, heel fijn! Zeker als je beenkleed voor de scooter is gestolen en het winter is.

Bestelling in de avond gedaan volgende dag bezorgd!

Een echte aanrader om spullen te bestellen. Super snelle levering top!!!!

Bestelling geplaatst en 2 dagen later al in huis, zelfs met enorme drukte van iedereen die nu online aankopen doet. Kwaliteit van bestelling is goed!

Supersnel en kwalitatief geholpen !

Ik had een nieuwe accu nodig voor mijn scooter en gelukkig kon ik heel voordelig en snel een nieuwe originele accu krijgen via scootercentrum.nl De accu werd de volgende dag al geleverd!

De service aan huis was al prima bevallen en daarom ook eens gekeken bij het scooter centrum voor een nieuwe scooter. Er is voldoende keus en je wordt prima geholpen. Tevens kun je indien gewenst een proefrit maken. Ik heb hier een prima nieuwe scooter gekocht en alles is uitstekend verlopen. Nette aflevering en ze komen alle afspraken prima na. Ik beveel dit scooter centrum van harte aan!!

Snelle en correcte levering

Beenkleed voor de scooter besteld, snelle levering en keurig verpakt. Extra blij met de Nederlandse handleiding met foto’s die extra werd verstuurd via de mail. Met de Engels/Franse gebruiksaanwijzing (die standaard erbij zat) kwamen we niet ver. De kinderen zijn blij met warme benen! Fijne feestdagen voor jullie.

Geen gezeur - gewoon goed geregeld.

Uitstekend productinfo op de website om een goede keuze te maken met geweldige video met installatie-instructie en een even goede service van scootercentrum. Leveringen binnen een dag en dat in de decembermaand 2021. Daar kunnen de grote retailers, die rooie en die dikke, nog iets van leren. Toen bleek dat er iets miste werd zonder gedoe het binnen 24 uur opgelost. HULDE!

Lekker warm en winddicht

Vorige week deze Tucano Urbano beenkleed mogen ontvangen, voor onze NIU NQI SPORT. Wat een top ding is dit, lekkere warme benen en sluit goed af tegen de wind. Dankzij de opblaasbare zijkanten zal deze met veel wind niet klapperen tegen je scooter. Door de goede uitgebreide uitleg/montagehandleiding op www.scootercentrum.com heb je het beenkleed binnen no time gemonteerd. De Tucano urbano uitleg is net ff wat lastiger weg te kijken namelijk. Er zit ook nog een aansluiting op het beenkleed om van Tucano een telefoonhouder te monteren. Alles om je beenkleed zo goed mogelijk te monteren zit erbij! Zelfs een blaastuitje om de zijkanten van het beenkleed mee op te blazen. Al om al een heerlijk warm en goed functioneel beenkleed en ook nog is verkrijgbaar voor heel veel scooters. EEN ECHTE AANRADER!!!

Wat een snelle service de ene dag besteld de volgende dag in huis TOP Wat is het jammer dat jullie niet dichterbij zitten ik zou zeker vaker bij jullie komen.

Accu besteld, volgende dag al in huis, netjes in een doosje, prima

Kwalitatief goed en snel geleverd

Het product is makkelijk te installeren door de handleiding, het was ook snel binnen. Voor de rest ben ik er zeer tevreden erover!

Precies zoals verwacht

Snel geleverd ondanks feestdagen

In de avond bestelling nieuwe accu geplaatst. De volgende ochtend direct geleverd. Dit is top en zal in de toekomst zeker weer een bestelling plaatsen. Daarnaast zijn de producten ook niet mega duur. Dit is dus een topbedrijf!

Snel geleverd wat is besteld. Top!

Helemaal goed! Snelle levering en juiste producten. Mooi dus. Wordt een mens blij van!

Super goed en snel

Mijn bestelling kwam snel binnen en netjes ingepakt. Alles was goed te monteren en het werkt uitstekend. Ik ben heel erg tevreden met alles en ik raad deze site zeker aan.

van leeuwenhoekstraat 8

2811dw Reeuwijk