Duidelijke mailtjes over de levering factuur etc, nog best snel geleverd ondanks de postnl vertragingen. Duidelijke handleiding meegeleverd. Oftewel top service!

Optimale levering

Ondanks de sint en kerst drukte is ons bestelde item snel geleverd!

Mijn ervaring met scootercentrum is uitstekend!

Mooie aanbiedingen, duidelijke site, en snelle levering (ondanks Sint drukte) Mijn ervaring met Scootercentrum is uitstekend!

Super service !

Super snelle en goede service, duidelijke omschrijving op de site. Super snel in huis!

Makkelijk te bestellen, snel geleverd en daarna film via mail hoe te monteren. TOP!!

Heb 2x wat besteld en de volgende dag was het al geleverd. Daarna via mail een link hoe ik de bestelde artikelen moet monteren...gewoon goed en makkelijk..

Betrouwbaar bedrijf

Prima bedrijf ,alles op tijd geleverd.

Snelle levering en top kwaliteit

Mijn vorige beenkleed elders besteld, helaas was die al na 1 week stuk, en moest ik snel een ander kopen. Kwam op deze site terecht, snel binnen en echt een top kwaliteit. Nu kan ik lekker warm de winter door

Zeer tevreden over de gedane bestelling

Bestelling gedaan via de site. Je kunt secuur opzoeken wat bij jou scooter past.

Top bedrijf

Scherpe aanbieding, set kappen voor de scooter besteld. Twee dagen later ontvangen, veilig ingepakt en wel. Niets op aan te merken, 10/10.

Heel professioneel

Betrouwbaar

Alles goed en snel verlopen. Betrouwbaar en vooral ook de nazorg en communicatie is meer dan prima. Niets maar dan ook niets aan te merken op Scooter Centrum!! Dus uitermate tevreden en zal sowieso de volgende keer weer direct bij scooter centrum bestellen.

Het door mij bestelde beenkleed voor de Piaggio Zip was op de site makkelijk op te sporen, werd snel geleverd en de gratis markeerstift (anti diefstal) was een welkome en nuttige aanvulling

Scooter regenhoes

Zeer snelle levering en mooie kwaliteit. Zeer tevreden

Beenkleed voor scooter besteld.Snel geleverdAftersales prima.Had nog een vraagje over het kleed,en kreeg snel antwoord

Mooi beenkleed

Mooi beenkleed voor een schappelijke prijs. En makkelijk te bevestigen.

Top snelle levering

Ook erg fijn dat na je geplaatste bestelling direct een mail word gestuurd met beschrijving en uitleg van het bestelde product.

snel geleverd

accu besteld in avond en de volgende dag al geleverd

snel geleverd

Niet bereikbaar en slechte service

Ik had een product besteld en was niet goed, wil je het terug sturen en moet je formulier uitprinten. Naar het afleverpunt gebracht en daar kunnen ze het niet scannen. Een streepjescode die niets doet. Naar post nl en €6,95 betalen en dan ga je bellen. Krijg je voicemail en krijg je niets meer te horen. Ze zijn niet bereikbaar.

Snelle goede service

Het pakketje was heel snel verzonden en netjes verpakt!

Uitstekend product en snel geleverd!

Ik had een nieuwe accu besteld. De volgende dag werd de accu al bezorgd. Werkt perfect, ben er heel tevreden mee!!

Geweldig!

Tucano beenkleed thermoscud besteld voor mijn dochter. Heel fijn en warm. Zeker nodig in deze tijd van het jaar. Was er heel blij mee. Raden iedereen aan om deze aan te schaffen om droog en warm de winter door te komen. Leuk kerstkado.

uitstekend

Goed overzichtelijke website, snel contact en bestelling plaatsen met een snelle levering als gevolg.Duidelijk, concreet en zeer klant gericht. Goed inspelend op wat de consument verwacht

Geweldig snel geleverd

ik heb een product besteld die erg snel binnen was . Super !

Super service

Snelle levering en hele handige instructies via video! Hele fijne service

van leeuwenhoekstraat 8

2811dw Reeuwijk