Snelle en nette levering

Dinsdag besteld en op woensdag in huis. Enige aandachtspuntje is dat er een duidelijkere beschrijving bij mag, nu is het me uiteindelijk gelukt met een filmpje op YouTube.

Snelle en goede service

Beste prijs, goede service en snelle levering!!!

Echt super top.

Zeer makkelijk te vinden wat je nodig hebt, niet duur en goede kwaliteit. En natuurlijk super snelle levering.

Super goeie bezorg service

Super snelle levering en niet duur vergeleken andere scooterwinkels!

Snelle levering voor een goede prijs

Had een accu nodig voor mijn scooter na beetje speuren op Google vond ik scooter centrum met de scherpste prijs voor mijn gezochte accu

Goede kwaliteit

Ziet er goed uit

Ik bestelde voor het eerst hier en het was een geweldige ervaring top geregeld allemaal snel weer bestellen ben echt tevreden ga zo door

Very efficient

Very good company efficient, specially in this hard time Thanks

Kapot product gekregen. Werd zo omgewisseld. Top

Snelle levering + goede kwaliteit beenkleed Sym Fiddle II

Snelle levering + goede kwaliteit beenkleed Sym Fiddle II

Snelle levering en juiste product

Past goed

Snel, Duidelijk en niet duur

TOP! Accu super snel binnen. netjes verpakt. Accu was ook zeker niet duur.

Goede site, met veel keuze, duidelijk aangegeven waar alles staat en een goed assortiment

Prima service en snel geleverd

Geleverd product voldoet aan wat ik ervan verwachte en ruimschoots binnen aangegeven levertijd geleverd.

Was heel makkelijk te monteren door de handleiding!

Beenkleed en handmoffen besteld voor op mijn Turbho scooter. Beide waren makkelijk te monteren en de kwaliteit is ook goed!

Geweldige service

Ik had een accu besteld bij scootercentrum, krijg na een uurtje al een bericht dat hij verzonden was en kreeg een uitleg over hoe ik de accu gereed maak. Super blij met de service!

Correcte/snelle en vlotte afhandeling

Goed bediend en snelle levering Een aanrader !

Een heel erg goeie ervaring.

Ik had een beenkleed besteld en kreeg een bevestigingsmail en een verzendingsmail en had het product gelijk de volgende dag in huis. Eindstand echt een top ervaring!!!

Snelle levering en prima product zoals beschreven. Verder netjes afgehandeld. Géén aan of opmerkingen gr ed

Perfect snel makkelijk en goede kwaliteit

Prima geregeld binnen 2dagen in huis en met beschrijfing montage goed hoor

Snelle en goede levering compleet product

Snelle levering netjes verpakt het enige wat ik miste was een beschrijving om het correct te bevestigen.

Goede, snelle service!

Gewoonweg uitstekend!

Via de duidelijke website de hoes besteld en deze werd meteen geleverd. Nette hoes voor een redelijke prijs. Erg tevreden

Perfect !!

‘s Avonds om 22.00 uur besteld en nog geen 12 uur later ontvangen en de accu werkt perfect !! Echt een 10+ !!

Toppie

Volgende dag al bezorgd en een nette mail gekregen hoe ik het moest installeren. Erg tevreden. Dank jullie wel.

van leeuwenhoekstraat 8

2811dw Reeuwijk