Prima artikel

Artikel is goed,snellelevering, niks mis mee

Snel gevonden, snel geleverd, Tucano beenkleed

Goede website waar je snel via de kenmerken van je scooter de juiste onderdelen en accessoires kan vinden. En als je dan gekozen hebt en betaald, krijg je per email of je pakket is ingepakt en welke track en trace code het heeft. Alles afgewogen kom ik hier voor het volgende wat ik eventueel nodig heb zeker terug. Warm aanbevolen ;-)

Geweldige service

Mijn pakket is door PostNL in de hal van mijn flatgebouw neergezet en achtergelaten en daarna verdwenen. Scooter Centrum heeft direct een nieuw pakket opgestuurd. Er werd gelijk met me meegedacht om hetzelfde te kunnen voorkomen en steeds reactie binnen een minuut. Hartstikke bedankt jongens. Ik ben blij met de goede service.

GEWOON FANTASTICH

Online bestelling super snel geleverd. Bellen je terug als ze in gesprek waren. Fantastisch en zeker een tevreden klant!

Betrouwbaar, snel en veilig verpakt

Pakket kwam zeer goed verpakt binnen met alle nodige papieren. Product exact zoals getoond op de site.

goed betrouwbaar en vlotte levering

snelle levering betrouwbaar netjes ingepakt top

netjes op tijd geleverd

beenkleed besteld met beschrijving van de site en beetje gezond verstand zo gemonteerd

Helemaal prima.

Wat ik besteld heb was de volgende dag in huis. Top

De juiste service

Bestelling is snel bezorgd goed bereikbaar en met de juiste prijs klasse

Snelle en goede levering.

Eind van de middag besteld, volgende dag al binnen.

Prima product

Prettige , ik ben er tevreden over

Ideaal, deze site! Een nieuw scherm besteld, snel geleverd en via de app de handleiding. Werkt prima en het scherm is gewoon goed... Aan te bevelen!

snelle levering, goed verpakt

drie dagen na bestelling en betaling het pakket ontvangen. Goed verpakt en compleet. Ik ben er blij mee.

bestelling netjes geleverd

duurde een paar dagen voordat het geleverd werd, maar dat werd wel aangegeven

Goed!

Een beenkleed besteld en mijn vriend is er enorm blij mee. Past perfect.

In een klap geweldig

Goede service duidelijkheid goed advies zeer scherpe prijsstelling

Prima zaak ,goede service en snel.

Nadat ik een verzendbericht heb gehad van scooter centrum, zou ik een track en trace code krijgen. Dit is echter niet gebeurd (post.nl)

Heb een goede ervaring. met deze firma. Het is een voorwaarden voor klanten dat je een firma kan vertrouwen. dat had ik bij mijn eerste bestelling. Was binnen 24 uur geleverd en goed verpakt. Rn van riel Zaandam

Precies zoals verwacht

Nieuwe accu besteld. Dezenis snel en perfect geleverd.

Super service

Makkelijk te bestellen, en super snel geleverd

Gewoon super en betrouwbaar

Bestel altijd mn onderdelen hier. Snelle levering,goede afhandeling ennook bij problemen goede afhandeling.oftewel top bedrijf

Hardstikke goede bron voor je spullen veilig betalen en snel thuis bezorgd!

Snelle en goede aflevering en service

Nieuwe scooter besteld welke binnen redelijke termijn door een nette chauffeur werd afgeleverd. Reeuwijk en Assen liggen niet naast elkaar echter dit was geen belemmering in de afhandeling.

Snelle levering, goed product

Had nog nooit besteld via deze site maar het was duidelijk, snelle levering, goede mails en het bestelde was van goede kwaliteit.

van leeuwenhoekstraat 8

2811dw Reeuwijk