geweldig

Ik had meerdere vragen en werd gelijk beantwoord en geholpen. Erg vriendelijk

Sym Allo beenkleed

Mijn bestelling kwam erg snel binnen, dus dat was fijn. Het bevestigen van het beenkleed viel mij niet mee. Op de gebruiksaanwijzing leek het of er nog eea bij zat maar dat was niet zo. Dus het kleed er maar door een scooterzaak op laten zetten. Kleed is van binnen lekker zacht maar ik moet er wel aan wennen. Kan slecht bij het sleutelgat en met het slot wat aan mijn stuur zit is het niet zo handig. Maar ik ga er de komende dagen mee op pad en dan zal het wel wennen.

Top Service!

De brommer (Mash) van mijn zoon kreeg na c.a. een jaar een elektrisch probleem. Na reparatie bleek het probleem niet verholpen. Ook na een 2e reparatie was het probleem nog niet helemaal weg. Scooter Centrum heeft daarna met hulp van de Mash de electra volledig vervangen en geen kosten in rekening gebracht. Mijn zoon en ik zijn erg blij met de geboden service. Een dikke pluim voor Scooter Centrum en Mash.

Ik had een beenkleed besteld op een vrijdag, maar ik kreeg de beenkleed al de volgende dag super snel dus. Echt hele goeie service.

Supersnel!

Goedkoop en supersnel geleverd!

Klantvriendelijk

Ik heb een windscherm besteld, deze werd netjes op tijd en zonder beschadigingen bezorgd. Het monteren ging lastig, dus ik heb contact opgenomen met de klantenservice. En als de beugels niet zouden passen zouden ze een nieuw windscherm opsturen. Maar uiteindelijk lukte het toch om het windscherm te monteren op de scooter. Al met al een goede service dus!

Snel goede service had zelf een fout gemaakt maar werd gelijk netjes opgelost. En mooie spullen

Nieuwe accu bij Scooter Centrum besteld en een dag later geleverd. Uitstekende service. Info op de site prima. Zeer tevereden.

Snel en betrouwbaar

Vaker iets besteld bij scootercentrum en de ervaring isuitstekend. Ze doen wat ze zeggen. Snel, kwaliteit, betrouwbaar

Het juiste onderdeel in 1 dag geleverd

Precies passend onderdeel met super snelle levering. Top met juiste info omtrent levering.

Perfecte service!

Fijn geholpen en netjes afgehandeld bij het kopen van mijn Sym fiddle

Ik heb hier een accu voor mijn sym mio besteld en bougies, heb hierbij gekozen voor de gel accu. Deze werden zeer snel geleverd en de scooter rijd weer als van ouds, top.

Top kwaliteit en goede service

Goed op de hoogte gehouden van de levering en kwaliteit spullen ontvangen

Een prima betrouwbare webshop (en winkel)

Ik had een hoes nodig voor mijn scooter, die dag en nacht buiten staat. Na even zoeken vond ik Scooter Centrum Reeuwijk. Nadat ik mijn bestelling had gedaan, kreeg ik keurig een e-mail met verdere instructies, en had ik de hoes voor de scooter de volgende dag al in huis! Dat noem ik nog eens Service met een grote S. Op zoek naar van alles en nog wat voor je scooter? Zoek niet verder en bestel bij Scooter Centrum Reeuwijk.

top

snelle levering en gewoon helemaal top!

Goede en snelle levering

Was mijn eerste bestelinformatie maar er volgt nog meer

Super mooi passende hoes

Prima service’s

Snelle verzending

Goed snelle verzending, goed product. Past alleen niet op de scooter jammer.

Goed product, goede site, goede prijzen betrouwbaar adres

Super snelle levering

Super snelle levering na 22.00 uur besteld volgende dag al binnen

Goede prijs, supersnel geleverd

Savobds on 22.00 besteld, de volgende dag al in huis

Sneller dan ik,verwacht

Eerlijk en vlug

HoesnrsteldHoes nbesteld. Snel geleverd en past uitstekend.

Snelle levering , en zeer goede klantgerichtheid

2100uur besteld en de volgende ochtend om 1145uur al in huis. Top !!!

van leeuwenhoekstraat 8

2811dw Reeuwijk