Snel geleverd met duidelijke e-mails

Alles snel geleverd, goed verpakt. E-mails met bon, levering etc

Ik had een scooterhoes besteld die ik redelijk snel binnen kreeg. Prima hoes voor de prijs!

ben te vreden

Ben zeer te vreden over mijn bestelling en de levering hier van.

Goede en snelle service

Binnen 1 dag was mijn bestelling binnen. Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snel en netjes bezorgd.

Ik had een nieuwe bougie nodig voor mijn scooter en hij werdt netjes de volgende dag bezorgd!

zeer snelle levering

een makkelijke bestel site ,zeer snelle levering ,ook het juiste artikel ontvangen, en voor mij niet het belangrijkste ,het was ook nog zeer goedkoop ,top!!!!

sneller geleverd dan gedacht

Tijdens de bestelling werd aangegeven dat de levertijd tussen de 3 en 5 dgn zou zijn. Het was er na 2 dagen :-).

onnodig om bij een ander te bestellen, gewoon de beste

Natuurlijk vergelijk je eerst met een ander (online shop), maar altijd kom ik weer hier terecht.

goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering

Formidabel !!!

Op een zaterdag besteld , en dinsdag al geleverd ! Super tevreden van de service ! Prijs kwaliteit is heel correct !

Ik had een accu besteld vrijdag middag rond een uur of 4 en hij was zaterdag ochtend er al nooit meer ergens anders topp!

Super snelle levering, werkt perfect

Accu besteld en was de vilgende dag binnen, super geregeld

Mijn redding

Heb een goeie accu voor mooie prijs kunnen halen. En een snelle levering (ondanks corona). Mooi dat er goeie beschrijving staat bij de producten op de site. Ook de doorverwijzen naar een evt ander merk.

Goeie service

Super snel

Super snel ontvangen en goed verpakt

Perfect geregeld met de levering.

Gemakkelijk met bestellen en snelle bezorging.

Ik had niet anders verwacht.

Mijn ervaring was , bestellen en ontvangen. Dus ik ben een tevreden klant.

1ste besteld bij jullie , prima !!

was door iemand aanbevolen , was beetje huiverig maar toch gedaan , is me prima bevallen , super snel en alles in orde ! super !!

Vlotte en correct verpakte levering

Mijn bestelling werd snel en correct geleverd. Bedankt daarvoor.

Snelle levering, praktische website!

Zoekmachine op de website werkt prima. Levering net zo, volledig volgens afspraak. Zoals het hoort, complimenten.

No issues - good service

windscherm sym orbit, good quality and fast delivery.

Perfect!

Goede communicatie, goede prijzen en tijdige levering!

Super snelle service

Bestellen en direct bevestiging van moment van levering. Top!

Accu, een dag eerder, geleverd dan verwacht.

Geleverde product was een accu voor een Piaggio. Binnen 2 dagen in perfecte staat afgeleverd. Per e-mail werd nog een instructie getuurd die de juiste instrukties bevatte voor het laden van de accu met zuur en vervolgens hoe de accu op te laden.

Uitstekende service, professioneel en kwaliteit

De website is duidelijk, alles kan je goed vinden. Na aanschaf van mijn scooterscherm zat ik in een paar klikken op de handleiding. Daarnaast de aflevering van het product is zeer professioneel. Fijn om zaken te doen met Scootercentrum.

van leeuwenhoekstraat 8

2811dw Reeuwijk