Voor service moet je hier zijn

Betrouwbaar, snelheid, service. Je kan ergens anders voor een euro goedkoper zijn maar ik heb voor zekerheid gekozen en dat is het helemaal waard.

Prima service en snelle levering

Ik had een nieuw windscherm nodig voor mijn Sym scooter. Op internet bleek dat het Scootercentrum het scherm voor een redelijke prijs kon leveren. Snel besteld en snel geleverd. Prima service. Aanbevolen.

Gemakkelijk bestellen en speedy Gonzales delivery.

Windscherm besteld en binnen 2 dagen ontvangen.

Snelle afhandeling

Super service van scootercentrum,duidelijke website en levering op 2 dagen.Dank u!!!!

Top snelle en juiste levering

Heel blij dat het zo soepel kan verlopen. Scootercentrum heeft het allemaal goed voor elkaar heb ik ervaren. Top!

Hele snelle levering. Bestelling was ook compleet

Ruim assortiment, alles past, snel geleverd

Snelle levering.

keurig verpakt en snelle levering.

Snelle bezorging en een duidelijke beschrijving

Heb de originele accu besteld voor een redelijke prijs. De accu vullen (duidelijke beschrijving), opladen en monteren was een fluitje van een cent, mede dankzij de aangekochte druppellader

uitstekend

een nieuwe accu besteld voor mijn scooter. Niet alleen binnen een dag keurig geleverd maar ondertussen nog een attente mail met de handleiding. Daardoor was installeren en opladen zo gepiept. er wordt echt meegedacht!

Fijn

Duidelijk uitleg en je word fijn geholpen!

Goed en snel geleverd

heel goed

S,avonds besteld, en volgende dag geleverd , Super

Super snel geleverd

Mijn bestelling werd keurig verpakt en snel geleverd en dat voor een scherpe prijs , daar kan de concurrent nog wat van leren !

Prima webwinkel

Het is heel overzichtelijk en makkelijk te gebruiken bestellen gaat prima en afleveren is dik in orde kortom een prima winkel

Het was zo snel binnen

Had het dinsdagavond bestel woensdag al binnen geweldig

Snelle en goede levering!!

Nieuwe accu besteld! duidelijk op de site te vinden welke accu ik bij welke scooter nodig had,prima service voor goede prijs

snelle levering en goede service

De levering leek verkeerd te zijn door onduidelijke vermeldingen qua afmetingen op de verpakking van een scooterhoes. Het bleek wel de juiste hoes te zijn . Snel en adequaat afgehandeld.

Uitstekende service zoal altijd

We hebben al meerdere keren wat besteld en is altijd keurig en op tijd geleverd wat moet je daar nog meer over zeggen als blijf zo doorgaan dat is als klant zeer plezierig

Perfecte service

Snelle levering en keurig verpakt. Zeker aan te bevelen!

Bijzonder snelle aflevering en goede handleiding aanwezig.

Perfecte werking.

Mijn nieuwe scooterhoes besteld, past perfect ! Snel geleverd! Top!

Goed product gecombineerd met super snelle levering

Goed product gecombineerd met super snelle levering

Goede en snelle service!

Het pakje was netjes en zorgvuldig verpakt, via de mail werd ik goed op de hoogte gehouden van de bestelling.

van leeuwenhoekstraat 8

2811dw Reeuwijk