Super service

Na contact te hebben gehad over de vertraagde levering werd dit zeer profesioneel opgepakt. Levering was dan ook snel binnen en zeer netjes verpakt.

Erg tevreden

Bestelling was netjes volgende dag bezorgd, erg tevreden

Qua service en verzending helemaal niets op aan te merken.

Zie boven

Goed product heel tevreden

Super service

Accu besteld, vullen liep vast bij de 6e vul patroon. gebeld en er werd meteen een nieuwe accu aangeboden. Vriendelijk en zeer nette manier van handelen!

Lekker warm beenkleed

Het is een warm beenkleed en als je het niet lukt, stuur een mail of bel om te vragen of ze het voor je willen monteren en in 15min ben je klaar voor de winter

Goeie prijs lange levering

Heb 9 dagen waarvan 7 werkdagen moeten wachten wat in 3 -4 geleverd zou worden

Klant vriendelijk en snel

Accu besteld. Gekregen.Maar verkeerde. Mijn fout geweest, niet goed gezien. Gebeld. Op de zelfde dag juiste naar mij toe gestuurd. Volgende dag thuis. Bedankt. Super service.

Prima snelle levering en (vooralsnog) goed product.

Accu gekocht en binnen 1 dag prima afgeleverd. Goede prijs- kwaliteit verhouding.

Bestelling snel en goed geleverd maar daarna een lawine van spam

Jammer dat het Scooter Centrum zich helemaal niets gelegen laat aan de AVG door je na je bestelling in strijd met de wet te overladen met spam, zoals nieuwbrieven. In zeven dagen heb ik al vijf berichten ontvangen! Ze zijn echt helemaal gek geworden!

Bestelling snel en goed geleverd maar daarna een lawine van spam

Supper snellelevering

Zeer goed,alles volgens afspraak.

Supersnelle levering en goedkoop

Snel geleverd en goedkoop, jammer dat ze niet in de buurt zitten voor onderhoud etc.

Super service

Eerst de verkeerde remblokken besteld. Na ontvangst telefonische contact gehad en de juiste blokken gekocht met korting. Goed advies van telefoon medewerker. Erg prettig!

Top! Geweldig! Een aanrader

Ben goed geadviseerd, ging eerst voor een ander merk. Maar merk dat ik nu heb gekocht is uiteindelijk beter voor hetgeen ik hem wil gaan gebruiken. Was bovendien ook nog goedkoper. Prima service, zelfs eigen topkoffer erop gemonteerd, en op de dag van levering binnengekomen windscherm er nog op gemonteerd. Zo hoefde ik daar niet voor terug te komen. Verder goede uitleg over de scooter waar ruim de tijd voor werd genomen!

Duidelijke site en snelle levering!

Ze zijn heel erg duidelijk op hun site over de producten en als je op tijd besteld dan heb je het product de volgende dag. Ik heb zelf een accu besteld en die doet het vanaf het eerste moment al perfect!

Super top notch product and service!

I ordered a tucano urbano cover for my elecectric scooter. Great service with shiping to Sweden and great manual.

Goeie service

Ben zeer tevreden over de levering was zo gemonteerd

uitstekend

Goede site en snelle levering

Mega snelle service

S’avonds laat een benenkleed voor mijn scooter besteld, de volgende middag al in huis. Zelfs met een online handleiding. Top.

van leeuwenhoekstraat 8

2811dw Reeuwijk