Heel goede service

Snelle levering en goede service

Uitstekend!

Snelle levering , goedkoopste van internet, netjes verpakt. Ik zeg een top bedrijf!

Goed en goedkoop

Snelle levering van de accu die we hebben besteld. Nergens goedkoper

Snel en goed.

Nieuwe accu volgende dag al bezorgd.

Binnen een dag had ik mijn accu thuis !!!

Mooie hoes, snel binnen

Bestellen ging vlot, had de hoes een dag later binnen. Prima!

Vlugge levering

Mijn bestelling had ik zeer vlot in huis de volgende dag al. Prima service.

Snelle en duidelijke service

Een scooter accu besteld en werk super snel geleverd. Eerst contact gezocht welke scooter accu ik moest bestellen en waarom. Zeker aan te raden.

super snelle en correcte levering.

deze service zouden meer bedrijven moeten hebben . netjes en correct goede levering ook dat van hun bezorgdienst alles goed geregeld ..

efficient

Pefect

Snelle levering van het product

Vakkundig

Goede track en trace, snelle levering, scherpe prijs

perfect

voordelig en snel wat wil je nog meer ?

snelle levering en goede prijs

top

Snel en goed

Ik had de bestelling de volgende dag binnen en alles was in orde

Volgende dag in huis maar moest er wel zelf achteraan

Bestelling netjes betaald via iDEAL maar bestelling bleef op "wacht op betaling" staan. Toch maar even gebeld en bleek een storing te zijn geweest in de betalingen, toen hebben ze hem gelijk verstuurd en had ik mn product de volgende dag. Anders was het een 10

Bestelling was zoek geraakt bij post nl. Telefonisch is alles top en snel geregeld.

Snelle levering!

Om even voor 22:50 uur een gel accu voor de scooter besteld en de volgende dag in huis Top zaak

top en speed webwinkel

r Rond 22.00u besteld en de dag nadien rond 14.00u in mijn handen, top planning,bedankt.

Eerste aankoop

Nieuwe gel accu besteld voor mijn vrij nieuwe scooter, omdat de normale accu vrij snel leeg was, na een paar dagen stilstand, maar deze gigant,heeft power genoeg de Nitro gel accu. Erg blij mee en zeer volt geleverd 👍🏼

Top! snel geleverd. goed product. mooie prijs en goede service!

Wij hebben wat problemen met een product om te installeren en gemaild en keurig geantwoord wat we moeten doen om het wel passend te krijgen! En lukt het niet mogen we het scherm als nog retourneren. Echt Top!

Top. Volgende dag netjes thuis afgeleverd

Accu om 23.00 besteld. Keurig directe bevestiging en korte tijd later betalingsbevestiging. Volgende dag al thuis bezorgd. En, de accu werkt prima. Prima service.

Goed product, 2341 u besteld, 12 u in huis

van leeuwenhoekstraat 8