3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Afhandeling en benadering niets op aan te merken

Foto lijkt niet op wat is affgebeeld

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

M'n shirt binnen voor een aardige prijs €25,-

Stond een shirt op de site die ze niet hadden. Toen gingen er 10 mails over heen een ander shirt van dezelfde band gekozen. Duurde ook weer twee weken. Na drie weken eindelijk het shirt binnen. Klanten service had wat professioneler gemogen qua schrijfstijl. Het is dat er shirts die redelijk underground zijn te koop zijn anders had ik het bij de large besteld.

Pluspunten

ziet er mooi uit

Pluspunten

vlotte afhandeling

Pluspunten

goeie service en kwaliteit

Pluspunten

Duidelijke afspraken wat levering betreft. super service, jurk was niet op voorraad, Kon eventueel direct geld terug krijgen. Was constant op de hoogte leverstatus. en hij kwam toch nog op tijd

Geen,mss iets leuker verpakken, als cadeau bv.

Pluspunten

Het bestelde artikel was niet op voorraad en duurde langer dan verwacht. De babashop bood een alternatief aan. Super!

Pluspunten

alleen maar positieve punten, werkelijk een super service en een prachtig jasje. dank je wel , jullie zien me zeker terug!!!

Pluspunten

Goede site. Perfecte service Snelle levering

Ga zo door.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie, komt vertrouwelijk over.

Website beter bijhouden op wat nog in voorraad is.

Pluspunten

vriendelijke behandeling persoonlijk. klantgericht. betrouwbaar

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- Zorgvuldigheid, mijn adres werd nog extra gecheckt voor verzending - Goede service, ik werd na mijn bestelling geplaatst te hebben, meteen op de hoogte gebracht via mail of alles op voorraad was. Ook kreeg ik bericht wanneer mijn bestelling verzonden zou worden.

Pluspunten

alles, ben zeer goed geholpen.

Pluspunten

Toffe t-shirts van prima kwaliteit. 1 shirt was niet direct leverbaar, maar dit werd netjes gecommuniceerd. Ben heel tevreden.

Pluspunten

Ik ben alleen bekend met de online shop van Baba, een bezoek aan de winkel in het echt moet nog een keer gebeuren maar het is wat ver weg voor mij. Het online gedeelte is overzichtelijk en bestellen gaat perfect. Ik bestel hier alleen bandmerchandise en vind dat ze behoorlijk exclusieve shirts hebben of kunnen bestellen - tegen een goede prijs. Als je een band in het rijtje mist, kan je altijd vragen of ze er toch wat van kunnen krijgen en die kans is vrij groot. Je kan alleen niet zien of iets op voorraad is, maar je kan altijd vooraf even een mailtje hierover sturen en krijgt dan snel een reactie terug van het supervriendelijke personeel daar ! Ik heb eigenlijk niks aan te merken verder - Baba rocks !

Ondanks dat het contact met het personeel t.b.v. de voorraad van producten super leuk is, is een online voorraad status niet heel moeilijk te realiseren anno 2014 ;)

Pluspunten

Snelle levering Contact per mail is snel Vriendelijk personeel Kwaliteit van kleding en zoals het staat vermeld op de site, zo is het ook in de realiteit.

Pluspunten

Vriendelijk, behulpzaam, duidelijke aantrekkelijke website, snelle afhandeling, prettige communicatie, grote collectie.

Pluspunten

Ik ben erg goed geholpen, het was persoonlijk en het was snel geleverd. ik ben erg tervreden!

Pluspunten

heel goed geholpen via mail en heel vriendelijk. snelle levering ook in Belgie.

Pluspunten

Communicatie snelle reacties

Brusselsestraat 6

6211 PE Maastricht