Pluspunten

vriendelijke behandeling persoonlijk. klantgericht. betrouwbaar

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- Zorgvuldigheid, mijn adres werd nog extra gecheckt voor verzending - Goede service, ik werd na mijn bestelling geplaatst te hebben, meteen op de hoogte gebracht via mail of alles op voorraad was. Ook kreeg ik bericht wanneer mijn bestelling verzonden zou worden.

Pluspunten

alles, ben zeer goed geholpen.

Pluspunten

Toffe t-shirts van prima kwaliteit. 1 shirt was niet direct leverbaar, maar dit werd netjes gecommuniceerd. Ben heel tevreden.

Pluspunten

Ik ben alleen bekend met de online shop van Baba, een bezoek aan de winkel in het echt moet nog een keer gebeuren maar het is wat ver weg voor mij. Het online gedeelte is overzichtelijk en bestellen gaat perfect. Ik bestel hier alleen bandmerchandise en vind dat ze behoorlijk exclusieve shirts hebben of kunnen bestellen - tegen een goede prijs. Als je een band in het rijtje mist, kan je altijd vragen of ze er toch wat van kunnen krijgen en die kans is vrij groot. Je kan alleen niet zien of iets op voorraad is, maar je kan altijd vooraf even een mailtje hierover sturen en krijgt dan snel een reactie terug van het supervriendelijke personeel daar ! Ik heb eigenlijk niks aan te merken verder - Baba rocks !

Ondanks dat het contact met het personeel t.b.v. de voorraad van producten super leuk is, is een online voorraad status niet heel moeilijk te realiseren anno 2014 ;)

Pluspunten

Snelle levering Contact per mail is snel Vriendelijk personeel Kwaliteit van kleding en zoals het staat vermeld op de site, zo is het ook in de realiteit.

Pluspunten

Vriendelijk, behulpzaam, duidelijke aantrekkelijke website, snelle afhandeling, prettige communicatie, grote collectie.

Pluspunten

Ik ben erg goed geholpen, het was persoonlijk en het was snel geleverd. ik ben erg tervreden!

Pluspunten

heel goed geholpen via mail en heel vriendelijk. snelle levering ook in Belgie.

Pluspunten

Communicatie snelle reacties

Pluspunten

Heel erg behulpzaam en klantvriendelijk. Op het moment dat mijn product (een kilt) niet meer in voorraad was kreeg ik direct een persoonlijk mailtje. Hierna ben ik geholpen een kilt in een andere kleur en andere maat te vinden. Deze kilt was ook nog opgemeten om te kijken of het wel paste.

Op de site zelf aangeven als een product niet in voorraad is.

Pluspunten

freindly, promt, and very helpfull. thanks for a good service the simpsons!!!

no bad points, as long as you keep in contact with your clients ( as you did! )

Pluspunten

Als cadeautje eeni shirt besteld voor een hele goede vriending. Ondanks dat het shirt niet voorradig was, toch heel netjes op tijd geleverd. en... ze is er heel blij mee. Heel netjes geholpen door de sho, en ook netjes op de hoogte gehouden over levertijd en tijdstip van verzending. Mooie kwaliteit ook van het shirt. een aanrader :D

Pluspunten

Product bleek niet op voorraad, meteen netjes op de hoogte gebracht en de keuze gekregen annuleren of wachten. Het was een kerstcadeau, dus gekozen voor wachten, intussen op de hoogte gehouden over het verloop vd bestelling. Uiteindelijk bleek het uit de collectie te zijn, maar omdat het bekend was bij Babashop dat het om een kerstcadeau ging hebben ze een soort gelijk artikel geleverd met uiteraard de mededeling dat het retour mocht. Gelukkig had ik dus wel het cadeau op tijd en het viel ook nog in de smaak bij mijn dochter, iedereen blij! Nette afhandeling dus; ik ben tevreden!

Misschien handig als je op de site zelf al kunt zien of iets op voorraad is

Pluspunten

De tas kwam echt heel snel binnen en is precies zoals de foto op de site

Pluspunten

Goede service. Oplossing gericht. Erg tevreden.

Pluspunten

bij veel webshops heb je track en trace, da's wel handig, omdat je weet wanneer je je pakje kan verwachten. Dat zou wel leuk zijn eigenlijk

Pluspunten

Goeie persoonlijke service

Pluspunten

Nette en snelle bezorging

Pluspunten

Snelle, persoonlijke service

Geen. Alles laten zoals het is.

Pluspunten

Goeie en vriendelijke service 10 op 10

Mischien iets sneller bestelling naar buitenland 7 op 10

Brusselsestraat 6