Goede snelle service

Snelle levering, mooie kwaliteit t-shirts

Snelle en vriendelijke klantenservice. Mooie kwaliteit producten.

heel goede service

heel goede service

Snelle levering en prima contact bij eventuele vragen.

Had vraagje over maat en betaling. Fijne reactie die helpend was. Ook na afloop nog even. Of alles ok was. Voelt als heel persoonlijk.

Supergoed geholpen met zelfs een fijn telefoongesprek.

Het kledingstuk wat ik zocht was niet in voorraad. Ik werd zelfs gebeld om tot een goede oplossing te komen. Het was een geanimeerd gesprek. De laatste doos met grote maten is direct van de importeur naar de Babashop gegaan. Geweldig. Ik raad deze shop absoluut aan!!!!!

Zeer aangename ervaring

Super behulpzaam en vriendelijk

Snel, exclusief, kleding van zeer hoge kwaliteit.

Ik heb meerdere malen gebruik gemaakt van de webshop. Alle keer dat ik kleding bestelden was de levering snel in huis. De kwaliteit van kleding is buitengewoon top te noemen. Ook is de shop in Maastricht een echt uitje om naar toe te gaan. Het is of dat je op de metal market van GMM loopt. Ruud en Noor jullie zijn top.

Goede service, aardige lui en prima spullen

Je wordt goed op de hoogte gehouden of iets wel niet op voorraad is en wanneer t verzonden wordt

Persoonlijke communicatie, snel geleverd, prima product!

Het bestellen van het T-shirt via de webshop ging maakelijk. Daarna direct een bevestiging ontvangen, waaronder een persoonlijk bericht dat het pakketje verstuurd ging worden. Het pakketje paste door de brievenbus.

Goede service.

Leuke spulletjes.

Snelle reactie en snelle levering

Ik heb een mail met vragen gestuurd waar ik snel antwoord op kreeg. Verder heb ik een bestelling geplaatst die binnen die week nog geleverd was. Alleen zaten er op de bestelde broek een paar vlekken, dus vandaar de 4 sterren.

Snel en goed

Snel verzonden, shirt was van goede kwaliteit, zou er zeker opnieuw bestellen.

Uitstekende service

Shirtjes zijn van mooie kwaliteit en mooie vorm. Niet van die vierkante bandshirts die je normaal altijd ziet. Mensen zijn vriendelijk en super behulpzaam. Ik bestel voorts hier

Goede kwaliteit shirts en prima verzend voorwaarden.

Every step was clear and on time in the end.

goede plek om je speciale kleren te vinden.

goede service,duidelijk

Kwaliteit zoals omschreven en een snelle levering

Kwaliteit zoals omschreven en een snelle levering

Vriendelijk,maar mail zat in de spam,niet gezien.Goed,snel en correct en vriendelijk.

Vriendelijk,maar mail zat in de spam,niet gezien. Maar is goed gekomen. Heeft eigenlijk niets met jullie te maken.

Babashop doet z'n best voor je!

Wat ik zo leuk vind is dat ondanks de afstand tussen Maastricht en Hoofddorp, het net is alsof ik ze al jaren ken. En dus alsof ze in Hoofddorp centrum zitten.

Perfect zoals altijd.

Zoals altijd zeer tevreden over de webshop en de fysieke winkel! Ruud en Noor zijn ook altijd even vriendelijk en nemen de tijd voor je! Al met al kom ik hier al jaren heel graag!

Snelle levering, goede pasvorm

Pink Floyd - Dark Side of the Moon besteld. Aantrekkelijke prijs. Snelle levering. Goede pasvorm. Ietsje anders dan origineel, maar dat is logisch voor die prijs.

Prima ervaring

Geen supersnelle levering, maar snel genoeg. Nette prijs en verzendkosten ook binnen proporties. Shirt netjes verpakt. Shirt zelf ook van uitstekende kwaliteit. Ik zou hier zeker nog eens bestellen.

Goed en snel.

Overzichtelijke website, goede prijs, en snelle levering.

Brusselsestraat 6

6211 PE Maastricht