Laden reviews...
18 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten roemen snelle levering, heldere communicatie en betrouwbare service. Er zijn ook positieve opmerkingen over de kwaliteit van producten en betaalbare prijzen. De ervaringen tonen consistentie in leveringen en klantgerichtheid. Het imago is van betrouwbaarheid en waarde.
Top service, goed advies en snelle levering.
14 April 2026
Sandra
amsterdam
3 March 2026
Weets mieke
Turnhout
Probeer het nog sneller te laten bezorgen Nu minimaal 2 weken erop moeten wachten En pakketdienst DHL moet er iets meer met liefde vervoeren doos was beschadigd ( gelukkig het product niet)
21 January 2026
Eric
Zwijndrecht
Goed bereikbaar en op mijn vraag of het toch op een andere adres en datum bezorgd kon worden werd meteen alles goed opgepakt en geregeld
14 December 2025
Esme
Gouda
De levering ruim voor de verwachte datum ontvangen
26 November 2025
B
veuger
Snelle levering en de barkrukken zijn precies zoals ik ze verwachtte.
3 November 2025
Miranda
Leeuwarden
Goede service, snelle levering en een mooi product.
2 November 2025
Merel
den haag
Poef/ Hocker gekocht.
2 November 2025
S.B
Erica
Prima adres..alleen informatie over aflevering laat te wensen over.
Beveelt aan
Verkeerde bestelling gekregen, na een melding direct en supersnel zonder bs opgelost en juiste product erachteraan gestuurd. Soepele communicatie. Dank top.
20 September 2025
Julia Jasmijn
Zaandam
Levering in goede orde ontvangen en voldoet aan alle verwachtingen
20 September 2025
Maarten Thieme
Drachten
Goede communicatie en snelle levering
29 August 2025
André
Ouddorp
De barkrukken hadden een goede prijs en zijn mooie kwaliteit. De bezorging was ook snel. Al met al prima ervaring.
26 August 2025
Nicole
Leiden
Goede ervaring
26 August 2025
Lennaert
Haarlem
Goede kwaliteit en snelle levering
11 August 2025
Ray van Twuyver
Purmerend
Mooie barkrukken voor mooie redelijke prijs
8 August 2025
Mg bouw limburg
Kerkrade
De levertijd was eerder dan de afgesproken (plus/minus) 6 tot 8 weken. Was ik blij mee. De dozen waar de stoelen inzaten zagen er niet uit, maar de stoelen mankeerde niets. Ik kan weer zitten aan mijn tafel. Ze staan mooi bij de rest van mijn interieur.
8 August 2025
Marlies
Steenbergen
Heb 6 barkrukken besteld. Levering in Belgie was snel, online bestellen is vlot verlopen. Barkrukken waren ook effectief in voorraad waardoor we niet lang hebben moeten wachten. Niets op aan te merken.
4 August 2025
Mobi
Bulskamp
Op tijd en goed product
16 June 2025
Henk Koekkoek
Zaamslag
Op laatste moment moest ik iets aanpassen aan de levering en dat is prima opgelost!
16 June 2025
Corné
Helmond
Ene dag besteld, andere dag al in huis goede kwaliteit. Kan het aanbevelen.
13 May 2025
Ineke
Katwijk
Goed te vinden op de site. Bestellen is eenvoudig en levering zoals afgesproken.
13 May 2025
Harm
Winschoten
Alles netjes geregeld Simpel in elkaar te zetten Dankjewel
17 April 2025
Henny
Zwolle
Mijn bestelling was verkeerd gegaan ivm kleur en dat is heel netjes en snel opgelost
23 March 2025
Astrid
Berghem
Ik had makkelijk telefonisch contact voor de bestelling en de levering. Prima. Duurde ook niet lang met de levering aan huis.
13 March 2025
Astrid
Nieuwleusen
Horecaoutlet.nl biedt een uitgebreid assortiment horecameubilair tegen zeer scherpe prijzen. Wij bieden o.a. restaurantstoelen, cafestoelen, terrasstoelen, barkrukken, tafelonderstellen en tafelbladen.
Tevens kunt u onze showroom bezoeken in Hoek van Holland.
Zekkenstraat 23-25
3151 XP Hoek van Holland