Op de tijd bestelling ontvangen

Gewoon goed en geen klachten

Snelle levering en niks over de datum

Helemaal super

top bedrijf

Leuke website en snelle levering

Overzichtelijk website met een groot aanbod. Alles is gemakkelijk te vinden en je wordt goed op de hoogte gehouden over de levering. Een aanrader en ik zal zeker nog eens langskomen!

Snelle levering!

Super snelle levering! Goede producten

Ik heb altijd mijn bestelling de volgende dag al binnen! Super fijn en hoef dus nooit lang te wachten. Dat is waarom ik blijf bestellen bij slimroken.nl

Goede producten. Altijd op tijd geleverd.

Goed en snelle levering

top bedrijf

zeer goede en toegankelijke website, snelle levering, goede qualiteit produkten voor en goede prijs.

Vlotte levering

Makkelijke website, super snelle levering.

Makkelijke website, super snelle levering.

Snelle levering!

Altijd direct de volgende dag geleverd.

Zoals gebruikelijk compleet en juist binnen een dag bezorgd na bestelling

Blij

heb de aardbei cbd en bevalt me heel goed ga zeker weer bestellen als deze op is!:)

Super fijn bedrijf

Altijd snelle levering en nu ook als brievenbus pakket... top

Geweldig snelle levering

Snel en betrouwbaar

Snelle levering van kwaliteit producten. Erg tevreden

Mijn ervaring dat je snel chat contact hebt,goede informatie, en een snelle levering kan niet anders zeggen uitstekend

Een winkel zoals het hoort te zijn!

1x online besteld, snel geleverd. 2x in de winkel geweest, zeer gastvrij en klant is koning. Zeker een aanrader voor de vapers!

Geweldig bedrijf

slimroken is echt een aanrader snelle levering en komt altijd haar afspraken naar

Geweldig!

Ontvangen driptips waren niet dezelfde als op de website. Na een telefoontje bleken ze niet op voorraad en worden ook niet meer geleverd. Slimroken is direct op zoek gegaan bij andere vestigingen om ze toch te kunnen leveren. Super service!!!

Een goede e-smoker

Verzending zoals het hoort

Duidelijke emails met track&trace, duidelijke website, nette prijzen. Website zoals het hoort

Had nieuwe accu's nodig, effe gebeld en gaven goed advies. dezelfde dag nog verstuurd en netjes verpakt.

Werkmansbeemd 26

4907 EW Oosterhout