100%

doen wat ze zeggen.

Snelle, uitstekende levering

Duidelijke site, veel informatie, snelle levering

Perfect!

Net als vorige keren perfect verpakt en geweldig snel gekregen! En qpharm base 6mg dampt erg goed voor de laagste prijs in Nederland. En het is ook nog een Nederlands product.

Goed met klein schoonheidsfoutje

Makkelijk besteld, snel ontvangen. Had 1 artikel verkeerd geleverd gekregen. Na contact gehad met de klantenservice direct goede artikel op gestuurd gekregen.

Makkelijk besteld, snel geleverd

Ik was op zoek naar een Eleaf Pico. Bij andere aanbieders 59,95. Bij Slimroken 39,95. Overzichtelijk aanbod met duidelijke beschrijving van de bijbehorende coils. Besteld en vervolgens snel geleverd.

snelle levering en goede verpakking van het bestelde product.

goede en vriendelijke klanten service geen wachttijd afhandeling van de bestelde producten prima geregeld.

Snelle levering en goede klantenservice. Mijn e-sigaret bleek defect te zijn. Ik heb het teruggestuurd en een uitstekende afhandeling volgde. Vriendelijk personeel. Niets op aan te merken, super goede service.

Prma!

Snelle levering! Kan niets negatiefs bedenken.

Snel en makkelijk

De bestelling is de volgende dag in huis

Goede snelle en betrouwbare levering.

Supersnel...het lijkt de Overtoom van vroeger wel....

...eigenlijk NOG sneller dan Overtoom ....complimenten. Ook de verpakking waarin verstuurd is is zeer goed.

Zeer snelle levering

De dag na het bestellen mijn artikelen al in huis. Exact zoals omschrijving. Top!

Ben tevreden ermee

Ik heb bij vele de producten uitgeprobeerd maar die waren meestal veel ste zwaar voor mij En ik wist in het begin niet wat eigenlijk een lichte was Als jullie mij daar informatie kunnen geven de lichte chag smaak hoor ik dat heel graag En hartelijk dank voor de snelle levering

Toffe zaak

Laat gekocht en het was er snel de volgende dag zal zeker hier komen voor mijn vape benodigheden

Snel

Snel en keurig geleverde bestelling!

Altijd optijd en netjes mijn bestelling geleverd, super

Altijd alles netje optijd bezorgd.

alles netjes verpakt en snel geleverd.

Alles netjes en op tijd geleverd

De bestelling en betaling gingen makkelijk en eenvoudig. Het produkt werd snel geleverd en wordt met veel genoegen gebruikt. :-)

zeer goed en super snel bezorging en hele goede kwaliteit

als ik het bestel mijn liquid bij slimroken.nl dan is snel goed en snel geleverd en goed verpakt. beter kan het niet ben zeer tevreden groeten ag slaghuis

Super snelle reactie en snelle levering ben zeer tevreden

Uitstekend services netjes op tijd bezorgd

Alles op voorraad, 1 woord super

goede communicatie, heldere site en het meest belangrijk voor mij is dat deze winkel mijn liquid op voorraad heeft. Ik bestelde voorheen bij een bedrijf in mijn woonplaats, deze had vaak maar een gedeelte van de levering en kwam de afspraken niet na. Ik ben blij dat ik deze webwinkel gevonden heb en zal nog heel lang hier bestellen.

altijd op tijd

Bestellingen worden altijd keurig op tijd bezorgd. Prijzen zijn goed. En vragen worden ook snel beantwoord. Helemaal top!

Altijd snelle levering! blij mee ;)

Altijd goede ervaring met het bedrijf!

Super snelle levering

Goede overziende site met duidelijke uitleg over de producten . Onwijs snelle levering , kortom niets op aan te merken ;))

Werkmansbeemd 26

4907 EW Oosterhout