Goede service en heel goed advies en enthousiaste medewerkers in de winkel in Zwolle . Zeer tevreden !

perfect!

blij met m’n aankoop ik kan uren lang ermee lopen zonder last ze zitten echt perfect!

Ging allemaal prima vanaf het bestellen tot aan de levering zelf.

Fijne schoenen en goede levering

Schoenen zitten heerlijk, staan mooi en de levering was snel en correct.

Fijne webshop dankzij de filters, bezorging ook prima. De schoenendoos was wel derdehands zo te zien, maar zolang de schoenennieuw zijn is dat natuurlijk geen punt. Lekker recyclen ;)

Prima schoenen en snelle levering

Zie boven

Geweldige pasvorm

Wederom met succes een paar toeschieten gekocht en qua prijs is Sacha vooruitstrevend de beste!

Had m'n schoenen eerder binnen dan verwacht. Alles ging soepel, dus ik ben helemaal tevreden ♡ Ik was nog wel naar een echte winkel gegaan om ze te laten behandelen met anti vocht/vuil spray. Misschien een idee om dit online ook aan te bieden?

Snelle verzending, leuke schoenen

De schoenen die ik bestelde waren zoals omschreven en zoals op de foto’s op de website te zien. De verzending was snel. Tevreden!

Helemaal top!

Heb deze laarsjes ook in het bruin! Zitten super lekker, goede kwaliteit en snelle levering!

Te lang wachten

Bestelling werd pas na 2 weken geleverd

Ben zeer tevreden

Mooie laarsjes. Snelle levering. Ook heel fijn dat je met AfterPay kan brtalen, wat opzich een goede service is.

Transparant en snel!

Goeie kwaliteit en snelle service met retouren.

Fijne winkel

Ik blijf het een mooi overzichtelijke winkel vinden en heerlijk personeel, niet van die stijve verkopers net als dat jullie schoenen net altijd iets stoerder zijn dan de meeste schoenenwinkel's

Waardeloos

Wat een zooitje is het administratief bij Sachs! Op 19-9 een bestelling geplaatst, was snel binnen. Op 4-10 teruggezonden. Meerdere malen telefonisch contact gehad over de status van de retour. Pas 22-10 een retourbevestiging, zou binnen 5 a 10 werkdagen terugbetaald worden. Vandaag weer contact gehad, er is wat fout gegaan met de terugbetaling, nu weer 4 werkdagen wachten op het geld. Als ik er zelf dus niet achteraan had gebeld, had het nog langer geduurd. De dames op de klantenservice zijn wel hulpvaardig.

Fijne winkel, uitstekend geholpen.

Fijne winkel, de medewerkster nam uitgebreid de tijd om te helpen.

Fijne tas

Fijne tas, voldoende ruimte.

Probleemloos, van bestelling tot levering

Alles verliep vlot, van bestelling tot levering. Laarzen waren keurig verpakt en mooi op tijd geleverd. Laarzen zitten heerlijk en zien er ook nog eens mooi en hip uit. Ben er blij mee!

Bezorging van het artikel op het afgesproken moment bezorgd.

Voldoet aan alle verwachtingen

Snelle levering. Mooie laars. Goede pasvorm.

Voortreffelijk

Ik ben voortreffelijk en pro-actief geholpen door Richard in de winkel in Den Haag, en de schoenen die in mijn maat niet op voorraad waren in de winkel zijn de volgende dag al bezorgd. Prima!

Snelle levering.

Mooie hiker boots, goede kwaliteit en zeer snelle service

Deze leren hiker boots stonden al een tijdje op mijn verlanglijst, maar helaas waren ze uitverkocht in mijn maat. Een mailtje naar de klantenservice of deze schoenen op een later tijdstip of elders nog verkrijgbaar zouden zijn, werd helaas niet beantwoord. Gelukkig ontdekte ik een paar weken later dat er toch weer 1 paar in mijn maat verkrijgbaar was. 's Avonds besteld en de volgende dag al bezorgd. Over het product, de bestelling en snelheid van afleveren ben ik zeer tevreden. Als ik antwoord had gekregen van de klantenservice had ik 5 sterren toegekend ipv 4.

Fijne webshop snelle levering

Dokter Martens gekocht, zijn snel geleverd. Kreeg nog een mail met inloop tips erg fijn.

Leuke schoenen en goede kwaliteit

In de sale gekocht, makkelijk besteld en snel geleverd

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg

+31 (0)13 5952121

Over Sacha

Sacha is your best friend als het gaat om on trend schoenen, tassen én accessoires. Deze musthaves heb je morgen al in huis als ze op voorraad zijn. Shop je voor minstens €49,95 (we won't judge!), dan verzenden we je bestelling gratis. Je kunt je aankoop ook gratis ophalen in één van de ruim 50 Sacha winkels verspreid over 4 landen. Helemaal fijn: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice staat op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur voor je klaar. Je kunt ons bellen, maar mailen of chatten mag ook!