De foto op site voldeed aan de realiteit

De cowboylaarzen zitten goed en zijn prachtig. Alleen blijft de rits van de rechterlaars hangen denk dat er een tandje niet goed zit. Ik heb Sasha Haarlem gebeld en ik ga zaterdag even met de laarzen terug naar de winkel. Verder heel tevreden

Snelle levering en voldeed

Voldeed aan verwachting Snelle levering

Goede,snelle levering

Fijne winkel & website

De maat in de winkel was niet op voorraad deze toen online besteld. Met 5 werkdagen in huis.

Topp

Zeer vriendelijk

We zijn vriendelijk geholpen er was veel geduld en ondertussen ging alles door. Ik voelde me zeer welkom. Goed advies gehad en met twee paar schoenen de deur uitgegaan. Bedankt gr uit Den Helder.

Site overzichtelijk snelle service juiste beschrijving

Snelle levering mooi product

Tevreden

Wil graag bevestiging van terugzendend!

Zou voldoende invullen als ik bericht had gekregen dat mijn bestelling bij jullie terug is, aangezien de boots niet prettig zaten dus teruggestuurd en volgens track en tracé bij jullie terug!

Snelle levering!

Zondagavond besteld woensdag in huis! Erg blij met mijn Lak biker boots! Vriendelijke groet, Marlous Kloos

Betrouwbaar en snelle service! De schoenen zijn geweldig, even inlopen en dan lopen ze heerlijk!

Snelle levering! Heel blij mee

Prettig om het terug te sturen.

De schoenen waren mooi zoals op de site. Maar ze zaten te strak en te smal. Heb ze dus terug gestuurd. Hoop het bedrag gauw weer op mijn rekening te zien.

Ik werd goed op de hoogte gehouden van de verzending, prettig achteraf betalen.

Het rare is alleen dat op dezelfde dag 3 paar laarzen bezorgd werden in de middag en in de avond nog 1 paar.

Prima.

Ik wilde ze in de winkel kopen met 20% korting want dat bordje stond erbij. Maar die korting gold dat weekend alleen voor online aankopen. Dus de schoenen terug in de winkel gezet, afgerekend en 2 dagen later werden ze bezorgd. Dat is best omslachtig en zonde van het transport. Maar goed Ben er wel heel blij mee.

Super schoenen, snelle levering!

Erg tevreden over mijn aankoop!

Ik heb gebeld naar de winkel om te vragen of ze die laarzen (en in mijn maat) in de winkel hebben. Ze hebben ze apart gehouden voor mij dus dat was super! Heel vriendelijk personeel (Vredenburg). Goede info gehad mbt parkeren.

Uitermate goede service

Persoonlijke aandacht in de winkel en uiterst goede service bij de bestelling van een paar schoenen die niet meer in de winkel aanwezig waren.

Goede service bij klacht!

Had iets met mijn laarsjes en meteen kreeg ik een paar nieuwe.

Goede snelle service

Nette website, makkelijk te bestellen. Laarsjes kwamen snel binnen! Ben er heel blij mee

Helemaal geweldig, super snelle levering

Perfect, bestellen op vrijdagavond laat en dinsdag de bestelling binnen, helemaal blij mee. Het bestelde product voldoet ook helemaal aan mijn verwachtingen.

Goede snelle levering super mooie schoenen

Vaker wat bestellen

Leuke vlotte laarsjes en een leuke pantertas

Laarsjes zitten prima, zien er leuk uit. Pantertas van wol is erg leuk.

Prachtige cowboylaarzen

Sacha doet wat ze beloven ! En de cowboylaarzen zijn echt waar zo prachtig

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg

+31 (0)13 5952121

Over Sacha

Sacha is your best friend als het gaat om on trend schoenen, tassen én accessoires. Deze musthaves heb je morgen al in huis als ze op voorraad zijn. Shop je voor minstens €49,95 (we won't judge!), dan verzenden we je bestelling gratis. Je kunt je aankoop ook gratis ophalen in één van de ruim 50 Sacha winkels verspreid over 4 landen. Helemaal fijn: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice staat op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur voor je klaar. Je kunt ons bellen, maar mailen of chatten mag ook!