Goede en snelle levering

goede deal

goed produkt

top

goed, snelle levering en duidelijke fotos op de site, jammer dat alles zo duur is

Prima. goed afhandeling snelle service

Was goed ingepakt en makkelijk retourneren door middel van retourbon

De bestelling kwam niet binnen de afgesproken tijd. Daarover gebeld. Werd keurig te woord gestaan en er werd verteld dat ze het erg druk hebben, zodat de levering iets vertraagd was. Eenmaal verstuurd werd ik goed op de hoogte gehouden van de levering.

Prima tas, lekker voordelig, voldoet aan verwachting.

Snel en keurig geleverd

goede klantenservice

goede klanten service ik ben goe geholpen geweest

Top bedrijf

Ik kocht de schoenen en daarna waren ze ineens afgeprijsd, na 1 telefoontje kreeg ik het verschil terug Dat is pas klasse

Stiksels lieten jammer genoeg los, zonder gedoe kunnen retourneren.

Goede levering, goede kwaliteit

Online schoenen bestellen vind ik moeilijk. Wil ze eerst zien, voelen hoe ze zitten. Deze die ik besteld hebt zaten gelijk fijn. Was alles wat ik ervan verwacht hebt.

Geweldige service!

Filiaal in Heerlen: Nadat ik mijn schoenen thuis had ingelopen, merkte ik toch dat ze pijn deden aan mijn voeten. Het meisje in de winkel was heel behulpzaam en dacht goed mee. Uiteindelijk kwam ze tot de conclusie dat ik een te grote maat had gekocht. Ze heeft een kleinere maat bij mij thuis laten bezorgen. De andere schoenen had ik gekocht met 20% korting. Deze korting kreeg ik ook op mijn kleinere paar. En alsof dat nog niet genoeg service was, kreeg ik ook nog een imbox tegoed op mijn nieuwe paar. Dit schreef ze op het bonnetje erbij! Ik ga nooit meer ergens anders schoenen kopen!! Heel erg bedankt Mateja-Mia! :)

Geweldig!! chic!

Mooi laarzen, maat pas goed en loop heel lekker.

Prima webshop

Gemakkelijk bestellen en betalen. Snelle levering wanneer jij wilt

Friendly and efficient

Friendly and efficient stuff. Love the shoes.

gedoe met ideal

Website loopt continu vast op ideal en dan krijg je melding via Sacha.nl of het allemaal wel lukt. Ik heb aangegeven dat dat niet lukt om die reden en dan geen gehoor. Nu zijn de laarsjes uitverkocht. Erg onhandig.

Snelle levering. Helemaal goed

Leuke winkel en zeer vriendelijk personeel

Super fijn geholpen ondanks dat het druk was

Ik kom niet zo vaak (meer) in jullie winkel, maar als ik er dan ben is er altijd iets van mijn gading...

Personeel is super vriendelijk en beschikt over juiste expertise!

Geholpen door super vriendelijk personeel afgelopen zondag! Wat staat er toch een top team bij de Sacha in Groningen!

super kwaliteit

Heb de kwaliteit van de producten van Sacha altijd erg goed gevonden! Zeker een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Snelle levering, goed product

Ondanks de enorme drukte bleven de medewerkers vriendelijk en wilde iedereen helpen. Goede voorraad schoenen en zeer leuke schoenen.

Proffesioneel en klantgericht

Bij klacht direct eerlijk en werden serieus genomen, deden alles om klant tevreden te houden. Daarna nog terug voor 2 nieuwe paar schoenen, veel advies bij 3 elk paar schoenen. Dit kwam vnl door denk ik de manager (jonge meid met bruine lange krullen).Doet haar werk zoals het hoort!!

Supperrr

👍👍👍👍👍👍

Een prettige zaak.

Wordt altijd goed geholpen altijd aardige winkel personeel.

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg

+31 (0)13 5952121

Over Sacha

Sacha is your best friend als het gaat om on trend schoenen, tassen én accessoires. Deze musthaves heb je morgen al in huis als ze op voorraad zijn. Shop je voor minstens €49,95 (we won't judge!), dan verzenden we je bestelling gratis. Je kunt je aankoop ook gratis ophalen in één van de ruim 50 Sacha winkels verspreid over 4 landen. Helemaal fijn: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice staat op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur voor je klaar. Je kunt ons bellen, maar mailen of chatten mag ook!