Schoenen zien er net als op de foto goed uit!

Snelle service en goed op de hoogte gehouden van de levering!

Nette winkel

Nette winkel fijn geholpen enige minpunt dat er maar 2 personeelsleden waren terwijl het erg druk was

Geweldig geholpen

Er was miscommunicatie met hoofdkantoor maar manager ging meteen aan de slag om toch waar te kunnen maken wat ze op t hoofdbureau mij hadden beloofd!!

Leuke hulp, goed advies.

Wij zijn leuk geholpen in de winkel en kregen goed advies. Heel tevreden. Leuke verkoopster!

Prima geholpen, vriendelijk personeel en mooie winkel

zeer prettig

Zeer prettig en voorkomend in omgang en keurig afgehandeld. Mijn bestelde schoenen waren aangekomen op de beloofde tijd wat ik als erg prettig ervaarde met een nette afhandeling. Ik kom zeker terug en zal het anderen aanbevelen. Ook de stijl vd schoenen spreekt mij zeer aan, net even een klein slagje anders dan andere gewone zaken waar ze slagschepen voor heren verkopen. Nu genoeg veren, fijne dag verder!

Ja gewoon een gezellig winkeltje en leuke verkoopster

Schoenen gekocht tijdens een stadswandeling. Gewoon laten opsturen. Fantastisch!

Mooie schoenen , snelle levering

Leuke comfortabele laarsjes

De laarsjes zitten gelijk lekker en zijn mooi. Je slipt er wel een beetje uit maar dat vind ik niet zo storend.

Geweldig fijne winkel

Zowel online als in de winkels heel prettig shoppen. Veel keuze en makkelijk retourneren.

Fijne zachte,maar toch stevige schoen ik vind ze heel erg mooie

Niet verassend want ik koop al heel lang bij Sacha in de winkels.

Amazing

The lady help me out with all my questions and made my shopping day way better!

Toppy!

Mooie laarsjes lopen lekker ! Echte toppers!

We zijn geholpen door een vriendelijke en eerlijke verkoopster. Alles was netjes.

Netjes op tijd geleverd

Mijn zending werd netjes en op tijd geleverd, maar nog belangrijker; de schoenen die ik bestelde zijn top!!

Kei goed

Goede levertijd Pas vorm is ook perfekt

Goede en snelle service. Assortiment bijzonder leuk.

mooie laarzen en snelle levering

De laarzen zijn van mooi leer en ze zitten heerlijk. Ik had ze snel in huis.

Mooie laarzen van de Sacha kwaliteit die altijd goed is! Mag ook wel want de prijzen zijn zo ook. Prijs/ kwaliteit verhouding klopt! Verzending kan sneller, levering volgende dag werd uiteindelijk 3 dagen later. Dat is jammer. Retourneren is gemakkelijk, heb het gedaan via een winkel, zelfde dag verwerkt. Aanrader!!

geweldige winkel

Geweldig geholpen, vriendelijk personeel

Hele toffe schoenen

De schoenen zelf zijn fantastisch en lopen erg lekker. De lip waar de veters eindigen is daarentegen wel erg hard en stug, die zou een stuk zachter mogen, geeft de eerste paar dagen veel last aan de voorkant van de enkels helaas.

Super tevreden

De schoenen zitten geweldig, en waren snel bezorgt, ondanks dat het glamourday was ha dik ze zo binnen!!

Tevreden

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg

+31 (0)13 5952121

Over Sacha

Sacha is your best friend als het gaat om on trend schoenen, tassen én accessoires. Deze musthaves heb je morgen al in huis als ze op voorraad zijn. Shop je voor minstens €49,95 (we won't judge!), dan verzenden we je bestelling gratis. Je kunt je aankoop ook gratis ophalen in één van de ruim 50 Sacha winkels verspreid over 4 landen. Helemaal fijn: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice staat op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur voor je klaar. Je kunt ons bellen, maar mailen of chatten mag ook!