prettig, goed verzorgd.

Ondanks de drukte op zaterdag ingegaan op mijn telefonisch verzoek een tasje tijdelijk voor mij te reserveren. Top. Was er bij mee en mijn docht voor wie het kano was was er helemaal blij mee.

goede service, mooie schoenen

goede service, mooie schoenen

Super toffe dames!! Ik ben heel goed geholpen! Zeer tevreden van mijn nieuw zomer schoenen! Merci voor de hulp dames van Hasselt! xoxo

Nette winkel en vriendelijk, echt als een klant gezien

Als klant word je gezien en vriendelijk geholpen. Blij de winkel uit met 2 paar nieuwe schoenen.

Erg vriendelijk personeel

Goede service!

Prima service, professioneel, veel informatie gekregen over het onderhoud van de schoenen!

Heel vriendelijke medewerkster, stelde ons op ons gemak, gaf professioneel advies.

Prima winkel waar ze voor een leuke prijs leuke schoenen verkopen

Prima geholpen

Super vriendelijk en behulpzaam!

Ik kwam direct toen de winkel opende binnen en werd ook direct geholpen. Echt een heel vriendelijke vrouw die me graag wilde helpen.

Pluspunten

Snelle levering , vriendelijke klantenservice. Hebben oog voor service

Ga zo door!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Prima levering

Wilde dr sandalen eerst in de winkel kopen maar helaas hanteerde deze niet dezelfde korting als in de webshop. Medewerker in de winkel reageerde niet klantvriendelijk vandaar op de webshop gekocht.

Levering duurt wel lang

Pluspunten

snelle service eerlijke producten

Pluspunten

Een dikke 10

Geen boots in prima staat..en stappen lekker

Pluspunten

Vriendelijk en komt afspraken na

Pluspunten

De aandacht van de verkoopsters. En de snelle bezorging!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle on line afhandeling met nog een extra korting ook

Door in de web shop 20% korting te geven kiest u zelf de weg naar de bodem. Mijn echtgenote trof in een echte winkel haar maat niet en heeft daarom on line gekocht. Fysieke winkels leggen op deze manier het loodje waardoor de kans kleiner wordt dat er schoenen gekocht worden. Alleen maar on line voor spullen die je wilt passen is o.i. geen optie.

Pluspunten

super service.. schoenen gezien in antwerpen.. deze zijn in rdam thuisbezorgd!

goedkoper?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

leuke acties op een goed , breed assortiment!

Soms zorgt de korting ervoor dat de prijs van het paar schoenen net geen 50 euro kost maar 49, 95 ......... en dus alsnog verzendkosten : da's jammer! Dat moet toch anders kunnen.

Pluspunten

Snelle correcte levering

Pluspunten

Klantvriendelijk, kennis betreft de schoenen, snelle bezorg service, goede service

De hulp mag sneller in de winkel, er liepen maar twee mensen rond moest daardoor iets langer wachten.

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg

+31 (0)13 5952121

Over Sacha

Sacha is your best friend als het gaat om on trend schoenen, tassen én accessoires. Deze musthaves heb je morgen al in huis als ze op voorraad zijn. Shop je voor minstens €49,95 (we won't judge!), dan verzenden we je bestelling gratis. Je kunt je aankoop ook gratis ophalen in één van de ruim 50 Sacha winkels verspreid over 4 landen. Helemaal fijn: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice staat op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur voor je klaar. Je kunt ons bellen, maar mailen of chatten mag ook!