1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooie schoenen! Breed aanbod.

Verschrikkelijk slechte service! Wacht al ruim twee weken op mijn bestelling en ben door onjuiste informatie al meerdere malen voor niks naar de winkel gereden. Telkens gaat er 'iets mis'. Nog steeds kan niemand mij vertellen wanneer de bestelling binnen zal komen. Jammergenoeg had ik de schoenen besteld voor een speciale gelegenheid, maar daarvoor zijn ze niet meer op tijd... Winkelpersoneel is overigens altijd erg vriendelijk en behulpzaam, daar zal het niet aan liggen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Service om via winkel uit centraal magazijn alsnog goede maat te kunnen bestellen

Vooruit betalen is minder, zeker omdat ik ze in winkel ophaal Ik moest na bestelling (22-12) ruim 2 weken wachten op schoenen (4-1) en kreeg bij het ophalen een lot van Postcodeloterij die voor 1-1 geactiveerd moest worden!

Pluspunten

Snelle levering en de maat valt goed.

Pluspunten

snelle en correcte levering

Pluspunten

Komen afspraken keurig na; snelle levertijd

Pluspunten

Alles perfect !

geen

Pluspunten

Alles in orde

Heb geen opmerking

Pluspunten

Snel geleverd, mooie kwaliteit schoenen, mooi ingepakt, verzorgd, helaas was de maat te klein

Pluspunten

Ik ben naar tevredenheid geholpen.

Pluspunten

Snelle levering en snelle reaktie bij vragen. Top service. En de schoenen zijn geweldig!

Pluspunten

Snel , afterpay , goede kwaliteit

Pluspunten

Betrouwbaar en goed assortiment

Ga zo door

Pluspunten

vette en stoere schoenen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service, geweldige schoenen

Pluspunten

Super snelle levertijd!

Om een alert aan te kunnen zetten op het moment dat iets niet meer op voorraad is in je maat, en mocht het dan weer op voorraad komen dat je de mogelijkheid hebt om te schoenen direct te bestellen.

Pluspunten

Easy procedure and friendly staff

Good job!

Pluspunten

Goede Service en advies

Pluspunten

Snel

Pluspunten

Pluspunten

Makkelijk om te bestellen

Pluspunten

Opvallend: in de winkel waren ze 150 euro, online met korting dis maar 120 euro! Hoe wil je fysieke winkels kapot maken????? Ik weet het dus voortaan wel! Passen en ter plekke kijken of ze online niet goedkoper zijn....

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg

+31 (0)13 5952121

Over Sacha

Sacha is your best friend als het gaat om on trend schoenen, tassen én accessoires. Deze musthaves heb je morgen al in huis als ze op voorraad zijn. Shop je voor minstens €49,95 (we won't judge!), dan verzenden we je bestelling gratis. Je kunt je aankoop ook gratis ophalen in één van de ruim 50 Sacha winkels verspreid over 4 landen. Helemaal fijn: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice staat op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur voor je klaar. Je kunt ons bellen, maar mailen of chatten mag ook!