Pluspunten

Duidelijke website. Snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik kan niet echt oordelen over dit bedrijf omdat dit mijn eerste aankoop is. Ik hoop een paar jaar te doen met deze schoenen en dan weet ik. Mijn eerste indruk is tijdloze trendy. Dat klinkt misschien als een contradictie maar ik wil er trendy uitzien zonder elk seizoen nieuwe schoenen te kopen. We hebben maar een planeer en daar moeten we zuinig op zijn

Richten op duurzaamheid. Ik liep door de stad met een tas waarop staat, Yes i bought shoes again. Dat is helemaal niet wat ik wil uitstralen als iemand die juist minder wil consumeren. Het mag wat kosten op voorwaarde dat het jaren meegaat.

Pluspunten

Ik vond het bestellen heel makkelijk en de schoenen waren netjes op tijd

Pluspunten

Is alles in orde ga zo door

Nvt

Pluspunten

Snelle service. Produkt goed verpakt.

Pluspunten

Goede service in de winkel

Het duurde heel lang voordat ik klaar was met bestellen op de site door alle 'beloningen', waar ik niet op zat te wachten

Pluspunten

Goede en snelle levering.

Pluspunten

Kortingen ook in de winkel geven van de schoenen zes daagse niet alleen online

Pluspunten

Altijd leuke schoenen van goede kwaliteit.

Pluspunten

Snelle en goede service, zeer klantvriendelijk

Pluspunten

Snelle levering en duidelijk over levertijd en betalen etc.

Pluspunten

Ik kon mijn bestelling niet plaatsen. Ik heb een mailtje gestuurd en kreeg snel antwoord en werd goed geholpen.

Stel je hebt een actie, zet dan de prijs die het word al onder het product en niet dat je pas je korting ziet in je winkelwagen dat is een beetje onhandig.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Combi online & offline

Voetmaatopmeetlat in de winkels, als de maat niet in de winkel is en je wil online bestellen is de kans dat het past groter als je voet ook meer. Bovendien is de pasvorm bij schoenen belangrijk. Smalle of brede leest. Daarom koop ik liever in winkel. Wil liever niet ruilen.

Pluspunten

Mooie schoenen en snelle levering!

Door mij aan te melden voor de nieuwsbrief zou ik met de code 5 euro korting krijgen. Toen bij het betalen de site vast liep en ik de code nogmaals wilde gebruiken was dit niet meer mogelijk omdat de code al "gebruikt" was. Dat is jammer.

Pluspunten

Snelle afhandeling, goed product

Pluspunten

Aardig personeel, actief betrokken bij klanten, erg behulpzaam en goede schoenen.

Misschien iets minder kletsen onderling, verder helemaal top!

Pluspunten

Snel en nette levering

Pluspunten

Vriendelijke en correcte verkoopsters en mooie ruime winkel met rustige sfeer (Kortrijk).

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg

+31 (0)13 5952121

Over Sacha

Sacha is your best friend als het gaat om on trend schoenen, tassen én accessoires. Deze musthaves heb je morgen al in huis als ze op voorraad zijn. Shop je voor minstens €49,95 (we won't judge!), dan verzenden we je bestelling gratis. Je kunt je aankoop ook gratis ophalen in één van de ruim 50 Sacha winkels verspreid over 4 landen. Helemaal fijn: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice staat op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur voor je klaar. Je kunt ons bellen, maar mailen of chatten mag ook!