Pluspunten

Vriendelijk geholpen. Schoenmaat was niet aanwezig in de winkel, gelijk actie ondernomen en binnen 2 dagen aan de deur bezorgd, dat is toch een geweldige service .

Pluspunten

Top, ik ben heel erg tevreden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Jong - trendygevoelig

Komt soms wat cheap over, kwaiteit/prijsverhouding is ok maar als 49-jarige verkies ik toch meer kwaliteit

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk personeel die bij kleurverschil van de schoenen direct voorstelde om deze online te bestellen

Er hangt een nare lucht in de winkel

Pluspunten

Goede en duidelijke website, snelle levering

Geen zo doorgaan

Pluspunten

Altijd wat ik zoek, na lange zwerftochten kom ik altijd weer uit bij Sacha. :)

Nee.

Pluspunten

snelle levering. goede kwaliteit schoenen.

Pluspunten

Leuke collectie, behulpzaam personeel, bestelservice werkte prima.

De manier van bestellen in de winkel zou handiger kunnen (dan klant gegevens laten invoeren op computer achter de kassa)

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Levering schoenen goed, schoenen kwamen overeen met foto

Ik heb mijn schoenen moeten terug sturen omdat ze niet pasten, ik heb geen bericht gekregen van Sacha hierover (van ontvangst)

Pluspunten

Moderne eigentijdse schoenen!

Pluspunten

Goede service.

Pluspunten

Ik heb oorbellen besteld via de sacha webshop. Bezorging was snel, echter waren de oorbellen door een productiefoutje meteen kapot. Ik ben hiermee naar de sacha winkel gegaan, en daar werd ik hartstikke goed geholpen. Ik heb meteen nieuwe oorbellen gekregen en zij hebben de retournering van het geld in werking gezet. Jammer van de oorbellen maar wel heel tevreden!

Pluspunten

snelle levering en retour super fijn in de winkel

n.v.t

Pluspunten

Laarzen in de uitverkoop gekocht, die verloren na een paar maanden spijkertjes. Terug naar de winkel gegaan en nieuwe laarzen gekregen. Echt super service.

Pluspunten

Zeer goed geholpen door een vriendelijke jongedame!

Pluspunten

Ik vroeg in de winkel of ze een nieuw paar hadden en niet de passchpen. Dit was niet het geval achter gaf de verkoper meteen aan dat ik het in de winkel zou kunnen bestellen en de dag erna thuis zou hebben. Dit was ook zo. Ontzettend goede service en verkoper was behulpzaam

Pluspunten

Snelle levering en mooie laarzen.

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg

+31 (0)13 5952121

Over Sacha

Sacha is your best friend als het gaat om on trend schoenen, tassen én accessoires. Deze musthaves heb je morgen al in huis als ze op voorraad zijn. Shop je voor minstens €49,95 (we won't judge!), dan verzenden we je bestelling gratis. Je kunt je aankoop ook gratis ophalen in één van de ruim 50 Sacha winkels verspreid over 4 landen. Helemaal fijn: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice staat op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur voor je klaar. Je kunt ons bellen, maar mailen of chatten mag ook!