Pluspunten

Vriendelijk geholpen toen ik een vraag had over de retourtijd. Ze denken mee en zijn flexibel. Erg fijn.

Pluspunten

leuke schoenen, snelle levering

N.v.t

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke tekst op doos waarin de schoenen geleverd werden.

Snellere verzending zou gewenst zijn. De meeste webshops leveren de volgende dag, bij jullie duurt dit echter te lang. Dit zou mij tegenhouden om nog een keer iets te bestellen. Verder was de bestelling prima.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede kwaliteit schoenen en de chat service op de site is zeer makkelijk om in contact te komen met de klantenservice. Fijn dat de schoenen ook in de winkel teruggebracht kunnen worden en het bedrag wordt terug gestort op de bankrekening.

Als er eerst wordt aangegeven dat de schoenen morgen in huis zijn, maar dat dan blijkt dat een paar niet op voorraad is, zou het fijn zijn als dit terug gekoppeld wordt aan de klant, zodat deze weet dat de schoenen later komen.

Pluspunten

Snelle levering!!

Pluspunten

Goede service en fijne behulpzame medewerkers die absoluut niet opdringerig zijn.

Pluspunten

Hele snelle bezorging, goede kwaliteit, niks op aan te merken.

Ga zo door

Pluspunten

Tof

Niks

Pluspunten

Vriendelijk personeel en mooie producten

Pluspunten

Heeft direct ook een handtas, haarlint en behandeling schoenen erbij verkocht dus top verkoopster zonder opdringerig over te komen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Vrijdag laarsjes gekocht, zaterdag gedragen en het gevoel alsof er een steentje in zat. Gekeken wat bleek, er zat nog een ijzeren pin onder het zooltje in mijn hak te duwen! Vandaag terug naar de winkel waar ik een bijzonder slechte service kreeg aangeboden. Dit zou wel vaker voorkomen, een krammetje wat ze vergeten zijn te verwijderen. Dit zou geen fabrieksfout zijn en een nieuw paar was geen optie want ik had de schoenen al gedragen.. Bijzondere reactie want lijkt me toch duidelijk een fout in de productie danwel in het controle proces. De enige mogelijkheid was de schoenen meegeven voor de schoenmaker en ze één week later pas weer ophalen. Lijkt me een vreemde gang van zaken.. en dan heb ik het nog niet over de tijd en parkeerkosten die ik hier extra mee kwijt ben.. Uiteindelijk zelf naar een schoenmaker gegaan en het probleem opgelost, maar vind dit echt niet acceptabel als je een paar schoenen koopt voor 129,99 ......

Pluspunten

snelle levering, goede maatvoering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en omdat er een onduidelijkheid was over de bestelling heb ik gemaild en ook heel snel een reactie terug gekregen. Fijn!

Pluspunten

Prima...secuur en snel

Pluspunten

Pluspunten

Vriendelijk en professioneel personeel Goede service

Nvt

Pluspunten

Snel, betrouwbaar dus

Pluspunten

mooie schoenen

De collectie in leeuwarden is wat conservatief. Jullie hebben veel meer leuke schoenen!

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg

+31 (0)13 5952121

Over Sacha

Sacha is your best friend als het gaat om on trend schoenen, tassen én accessoires. Deze musthaves heb je morgen al in huis als ze op voorraad zijn. Shop je voor minstens €49,95 (we won't judge!), dan verzenden we je bestelling gratis. Je kunt je aankoop ook gratis ophalen in één van de ruim 50 Sacha winkels verspreid over 4 landen. Helemaal fijn: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice staat op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur voor je klaar. Je kunt ons bellen, maar mailen of chatten mag ook!