3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, goed op de hoogte gehouden via mail. Keurig afgeleverd.

Niet. Prima zo

Pluspunten

Helaas in de winkel niet op voorraad, daarom met service door medewerker in de winkel besteld.

Duurde 3 dagen voor ze binnen waren. Top zou zijn na 1 dag

Het zou fijner zijn als je in de winkel kon afrekenen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Top geregeld

Pluspunten

prettig geholpen in de winkel. Fijn dat je eigenlijk niet meer in de rij hoeft te staan.

Pluspunten

Duidelijke website.

Pluspunten

Betaalbare goede kwaliteitsproducten. Vlotte algehele uitstraling van winkel. Spontane verkoopsters.

Pluspunten

Makkelijke site, snel besteld en heel fijn dat het met Afterpay geregeld kon worden.

Toen ik de boots bestelde, stond er ‘vandaag besteld, morgen in huis’. Had het ook echt de volgende dag verwacht maar het kwam de dag erna. Nog steeds een snelle service!!

Pluspunten

Pluspunten

Fijn dat je kunt bestellen en je bestelling gratis kan ophalen in de winkel. Handig als de winkelvoorraad niet het juiste produkt meer heeft in de juiste maat.

Jammer dat je met een kortingsbon altijd een minimaal aankoopbedrag hebt. Hier om ik meestal net niet aan.

Pluspunten

Komt afspraken na

Levering kan sneller

Pluspunten

Rasendschnelle Lieferung Freundliche Verkäuferin im Shop in Heerlen

Verkäuferin im Shop in Heerlen könnte darauf hinweisen dass Schuhe,die nicht mehr im Shop zu bekommen sind, online bestellt werden können

Pluspunten

Super lieve Nederlandse verkoopster in Waasland Sint Niklaas. Schoenen niet in stock maar na 3 dagen bij mij thuis geleverd, snel, effektief en Sacha is in het algemeen gewoon een fantastisch merk Xo zal jullie altijd aanbevelen!

Pluspunten

Vriendelijk en snel.

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg

+31 (0)13 5952121

Over Sacha

Sacha is your best friend als het gaat om on trend schoenen, tassen én accessoires. Deze musthaves heb je morgen al in huis als ze op voorraad zijn. Shop je voor minstens €49,95 (we won't judge!), dan verzenden we je bestelling gratis. Je kunt je aankoop ook gratis ophalen in één van de ruim 50 Sacha winkels verspreid over 4 landen. Helemaal fijn: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice staat op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur voor je klaar. Je kunt ons bellen, maar mailen of chatten mag ook!