1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

what to say... as many others - next day delivery is just a bogus. Customer service doesn't update proactively on the problems with the order and only copy/pastes scrips with sorry for inconvenience. unacceptable customer service in our modern time.

Pluspunten

Snelle levering toffe schoenen

Geen. Top winkel.

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke bestelprocedure

n.v.t.

Pluspunten

Veel keuze, goede kwaliteit van de schoenen, snelle levering, makkelijk retourneren.

Ik zou bij bestellen wel willen kiezen voor afhalen van het pakketje bij een afhaalpunt in de buurt (niet in de winkel, maar een DHL punt, zoals dat bij PostNL kan). Dat kan nu nog niet.

Pluspunten

Heldere communicatie, attent personeel, goede prijs kwaliteit

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit schoenen

Prijzen kunnen hopelijk iets naar beneden

Pluspunten

Klantvriendelijk, erg goed bereid tot helpen.

Het licht in de winkel. Dachten allebei echt dat mijn man donkerblauwe schoenen had gekocht, na ontvangst per post bleek het zwart. De verkoopster gaf bij telefonisch contact hierover aan dat dat vaker gebeurde.

Pluspunten

Ik heb onlangs online leuke zwarte boots besteld. De "flap" van mijn rechter boot verschoof steeds. Ben naar Sacha aan de Steenweg in Utrecht gegaan. Boots ingeleverd en werd al snel gebeld dat het waarschijnlijk een productie fout was die door de schoenmaker niet kon worden verholpen. Ik kon een heel nieuw paar ophalen. Top service!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima levering.

Wel duurde de levering wat lang voor het afhalen in de winkel.

Pluspunten

eenvoudig bestellen en snelle levering. Mogelijkheid om te laten bezorgen in de winkel vind ik echt een pluspunt.

Pluspunten

Topservice !

Pluspunten

Helaas hadden ze de laarsjes niet meer in de winkel, maar kon ze eenvoudig via de iPad bestellen. Had ze de volgende dag al in huis!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijke site om te bestellen

Levertijd iets aan de lange kant. Voor bepaalde tijd besteld dag erna leveren zou mooi / fijn zijn

Pluspunten

Superleuke schoenenzaak! Ik zag mijn nieuwe schoenen in een Sacha-winkel in Rotterdam, maar kon deze daar i.v.m. een storing aan hun pinautomaat niet afrekenen..heb ze thuis alsnog besteld en kreeg ze netjes thuisbezorgd. Ben er blij mee!

Voor de klant zou het misschien fijn zijn om ook ter plekke (in de winkel dus) online te kunnen bestellen zodra een maat is uitverkocht of iemand een ‘nieuw’ paar wenst. (en niet met één ‘pas’-schoen en de andere uit het magazijn weg hoeft te gaan)

Pluspunten

Wel netjes afgehaldeld!

Wel iets langer geduurd dan was verteld

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke betaalbare winkel

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg

+31 (0)13 5952121

Over Sacha

Sacha is your best friend als het gaat om on trend schoenen, tassen én accessoires. Deze musthaves heb je morgen al in huis als ze op voorraad zijn. Shop je voor minstens €49,95 (we won't judge!), dan verzenden we je bestelling gratis. Je kunt je aankoop ook gratis ophalen in één van de ruim 50 Sacha winkels verspreid over 4 landen. Helemaal fijn: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice staat op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur voor je klaar. Je kunt ons bellen, maar mailen of chatten mag ook!