Pluspunten

Mooie artikelen

Geen verbeterpunten.

Pluspunten

Snelle levering en mooie verpakking!

Misschien iets eerder reageren via messenger facebook. Ik zag dat jullie online waren, maar kreeg pas 2 dagen later online (was verder geen probleem)

Pluspunten

Koop al jaren bij Sacha, meestal schoenen en soms tassen. Altijd goede prijs/ kwaliteitsverhouding. Internetbestellingen zijn goed te volgen.

Verkoopsters zien er soms beetje slonzig uit, maar ja.. dat is ook weer positief: lekker jezelf zijn!

Pluspunten

Super leuke goede verkoopster ze krijgt van mij een 9. De levering van de schoenen snel en correct, Top !

Pluspunten

Op de foto zag de schoen er donker blauw uit. In het echt viel hij daardoor tegen. Hebben besloten om het paar evengoed te houden vanwege het design.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ondanks de glamourday toch een snelle levering.

Het nakijken van de schoenen en het beter verpakken van de schoenen in de schoenendoos... helaas was er 1 schoen al wat beschadigd...

Pluspunten

Wat een heerlijke verkoper in Nijmegen! Complimenten voor hem, twee maal vol enthousiasme ontvangen en geholpen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel keus, erg mooie modellen, goede kwaliteit leer, snelle verzending

Zolen die niet glad zijn! Maar goed dat ik met korting besteld heb, want dat bedrag heb ik ook weer uitgegeven om er fatsoenlijke zolen onder te laten zetten.

Pluspunten

Klantvriendelijk, goeie service, snelle levering, mooi product.

Pluspunten

Ik vond het dat ik de schoenen nog even kon passen in de winkel en de verkoopmedewerkster stelde voor de schoenen te impregneren!

Nvt

Pluspunten

mooie schoenen en altijd tevreden met kwaliteit. klantenservice is ook top!

Pluspunten

Heb de laarsjes met korting gekocht maar ze waren te klein, krijg keurig een nieuwe korting zodat ik de grotere maat ook goedkoper heb!

Pluspunten

Snelle en nette bezorging. De kortingscode die ik met de mail mee kreeg is natuurlijk erg leuk om te shoppen.

Ga zo door

Pluspunten

Altijd goed geholpen ook met de tips die je krijgt betreft de verzorging van je schoenen!

Pluspunten

Leuke en aparte schoenen, snelle levering en in de winkel zelf tref ik meestal spontane en vriendelijk personeel.

Pluspunten

Enorm snelle levering! Top!

Pluspunten

In de avond besteld, volgende ochtend om 10.00 uur bezorgd. Kwalitatief goed en goed op de hoogte gehouden van voortgang via mails.

Nvt

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg

+31 (0)13 5952121

Over Sacha

Sacha is your best friend als het gaat om on trend schoenen, tassen én accessoires. Deze musthaves heb je morgen al in huis als ze op voorraad zijn. Shop je voor minstens €49,95 (we won't judge!), dan verzenden we je bestelling gratis. Je kunt je aankoop ook gratis ophalen in één van de ruim 50 Sacha winkels verspreid over 4 landen. Helemaal fijn: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice staat op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur voor je klaar. Je kunt ons bellen, maar mailen of chatten mag ook!