Pluspunten

Ik wilde graag een paar wat niet in de winkel had gestaan, dus was geen probleem ze online te bestellen. Werd heel goed geholpen.

De levertijd is relatief lang, omdat je tegenwoordig 'verwent' wordt met de volgende dag levering, dus ik vond het op woensdag ontvangen na op zaterdag bestellen wat lang, maar ondanks dat toch fijn je pakketje te krijgen.

Pluspunten

De schoenen zijn netjes verpakt en hierdoor niet beschadigd. De duur van de verzending klopte bij wat er op de site stond. Duidelijke site. Het product was precies wat ik verwacht had.

Probeer de verzendtijd van 3 tot 5 dagen in te korten.

Geen idee

Pluspunten

Super mooie en goede kwaliteit schoenen. Heel blij mee!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Caissière in de winkel heeft mij goed en netjes geholpen om de schoen online te bestellen.

Schoenen extra checken. Mijn schoen was kapot

Pluspunten

Goede en snelle service!

Pluspunten

Je schoenen worden netjes aangeleverd.

Beetje flauw dat je een dag nadat je besteld hebt, korting krijgt. Ik wilde eerst mijn schoenen terug sturen, en nieuwe bestellen. Maar zo zit ik dan weer niet in elkaar. Jullie zouden ook eenmalig een nieuwsbrief met 10 euro korting aan kunnen bieden.

Pluspunten

It is exactly same as in the picture and on time.

Pluspunten

In winkel gepast en door winkel besteld via internet in juiste maat Thuisbezorgd en kan evt via winkel retour worden gezonden

Als alle kleuren in de winkel waren geweest had ik ze meteen mee kunnen nemen

Pluspunten

Te gekke schoenen/laarzen. Vandaag besteld is ook morgen in huis.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mijn laarzen lopen lekker ben er blij mee!

De levering had voor mij sneller gekund.. heb er dik 5 dagen op moeten wachten. Ja het staat ook in de beschrijving 3 tot 5 dagen maar het duurde erg lang..

Pluspunten

Lopen behoorlijk lekker en vallen normaal.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijke website. Bezorging heel snel. Heb 1 paar maat 38 besteld via afterpay maar twijfel over de maat. Nu ook maat 39 besteld via afterpay zodat ik het verschil even kan zien. Gelukkig geen probleem. Super fijn!

Afgelopen weekend was maat 39 uitverkocht online. Maar dat zag je pas als je ze wilde afrekenen. Misschien eerder aangegeven dat ze online uitverkocht zijn.

Pluspunten

Zeer vriendelijk personeel

Pluspunten

Makkelijk in de winkel via een tablet besteld en betaald. Snelle levering ( 2 werkdagen).

n.v.t.

Vind het jammer dat ik geen gebruik kon maken van de 20% korting scheelde mij bijna 30 euro.

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg

+31 (0)13 5952121

Over Sacha

Sacha is your best friend als het gaat om on trend schoenen, tassen én accessoires. Deze musthaves heb je morgen al in huis als ze op voorraad zijn. Shop je voor minstens €49,95 (we won't judge!), dan verzenden we je bestelling gratis. Je kunt je aankoop ook gratis ophalen in één van de ruim 50 Sacha winkels verspreid over 4 landen. Helemaal fijn: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice staat op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur voor je klaar. Je kunt ons bellen, maar mailen of chatten mag ook!