Pluspunten

Heel goede service Snelle levering

Pluspunten

Alweer 2 paar prachtige schoenen binnen gekregen, ze zijn weer perfect. Keurige verzending en prima afhandeling. Dank jullie wel.

Pluspunten

De schoene Prima op tijd geleverd, eerder had ik een pasr gekocht in Arnhem, mooie stoere schoen. Via internet heb ik dud een week later weer een paar schoenen gekocht. Ik ben erg tevreden! Ook in de winkel werd ik vriendelijk geholpen door een jonge man

Pluspunten

Pas schoenen gekocht in Leiden. Woon zelf in de buurt van Den Bosch. Er kwam in scheurtje in een schoen. Naar Leiden gebeld. Ik kon de schoenen omruilen in Den Bosch. Ze waren echter niet voorradig. De dag erop werden ze thuis afgeleverd. Snelle service!!

Pluspunten

De doos was niet goed ingepakt en half open! Het product (pet) was ons size maar veels te groot best jammer

Pluspunten

- Snelle levering - Schoenen goed ingepakt (twee stevige dozen) - Je word goed op de hoogte gehouden via de mail

Pluspunten

Snelle service, makkelijk retourneren.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Op een email wordt snel gereageerd. Dat is prettig, zeker als er een probleem of klacht speelt.

Een véél snellere levering van jullie producten! Ik wacht nu al 12 dagen op mijn laarsjes en heb ze nog niet, ook al geven jullie met dit mailtje aan dat ik ze al heb! Ook als er zich een probleem voordoet met de levering, dan is het wel zo klantvriendelijk, als jullie de klant daarvan op de hoogte stelt. Dat is wel zo beleefd en wacht de klant niet voor niets, terwijl er voorlopig toch nog niks komt!

Pluspunten

Na de bestelling kreeg ik vrij snel als antwoord dat door de drukte ,mijn bestelling later zou worden afgeleverd. De twee tot zes dagen levertijd werd niet gehaald. Het werd netjes negen dagen later gebracht door DHL.

Pas de site ietsjes aan qua levertijd.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Vriendelijke klantenservice medewerkers

Levertijden waarmaken! Heb twee weken moeten wachten en nog steeds geen schoenen. Ook kan mij niet duidelijk worden verteld wanneer ze wel precies bezorgd kunnen worden. Ik heb daarom mijn bestelling geannuleerd en zal dan ook niet weer een online bestelling plaatsen!

Pluspunten

goed verzorgd en keurig conform afspraak verbeterd

de veters die in de schoenen zitten zijn niet lang genoeg om voor het aantal gaatjes - staat een beetje ***lig. Graag nasturen molenstraat 61, 4902 NM Oosterhout

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Op m'n klachtenmail kreeg ik snel antwoord en eerder in de winkel altijd erg blij met aankoop.

Lang wachten op bestelling, geen bericht actief ontvangen over vertraging, pas na stellen van vraag. Gister ontvangen. Helaas zijn beide paar schoenen beschadigd. Ze gaan retour. Controle kan dus ook beter net als het informeren

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Leuke schoenen

Levertijd bij bestellingen. Ik heb 2,5 week gewacht op mijn schoenen, daarnaast kon de klantenservice mij nul informatie geven over de te verwachten levertijden of de reden dat ik zo lang moest wachten. Heb nog nooit lang gewacht op een online aankoop.

Pluspunten

Ik ben hartstikke goed geholpen en de schoenen zijn naar wens

Geen verbeterpunt

Pluspunten

Super collectie en goede service via de klantenservice!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede prodkten; snelle levering

2 sterren: slechter dan verwacht

Kleur van tas kwam niet overeen met foto, was in werkelijkheid grauw. Heb het retour gestuurd maar duurt wel lang voordat ik het geld terug heb. Heb tot op heden niks gezien.

Pluspunten

Snelle levering, mooie schoenen, kortom Prima

Pluspunten

De site is helder en overzichtelijk, het aanbod is ruim voldoende. De schoenen van Rehab voldoen volledig aan de verwachting!

Pluspunten

snelle verzending! prima kwaliteit Laarzen

maat viel kleiner uit. hele maat groter genomen

Pluspunten

Natuurlijk ben ik zeer tevreden. groeten james

nog niets gezien

Pluspunten

Snelle levering en snel antwoord op je vragen

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg

+31 (0)13 5952121

Over Sacha

Sacha is your best friend als het gaat om on trend schoenen, tassen én accessoires. Deze musthaves heb je morgen al in huis als ze op voorraad zijn. Shop je voor minstens €49,95 (we won't judge!), dan verzenden we je bestelling gratis. Je kunt je aankoop ook gratis ophalen in één van de ruim 50 Sacha winkels verspreid over 4 landen. Helemaal fijn: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice staat op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur voor je klaar. Je kunt ons bellen, maar mailen of chatten mag ook!