Pluspunten

Snelle en nette levering,goede website

Geen!

Pluspunten

Snelle levering, ik had alles binnen 3 dagen, De schoenen zijn prachtig alleen eigenlijk hadden jullie er iets bij moeten stoppen waardoor ik de laarzen aan de achterkant vast kon maken want nu kan dat niet.

dat als er een tracking nummer bijstaat er een minderlange tijd moet zijn dat ze het kunnen komen bezorgen gewoon van 1 tot 2 en niet van 1 tot 6 want danzit je de hele dag te wachten

Pluspunten

Snelle levering, goede prijsstelling. Kortom zeer tevreden!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik had schoenen bestelde, maar perongeluk de verkeerde postcode ingevulde met 1 Cijfer. Ze had geen automatische check hiervoor zoals de meeste bedrijven. Dus m'n schoenen kwam bij hun terug. Ik mailed de klanten service hierover en ze reageerde niet. Bel tijen zijn vrij beperkt voor iemand die vol tijd werkt. Zeer Schlect ervaring.

Pluspunten

Bestelling loopt vlekkeloos Bezorging vlot en binnen het tijdsvenster in de mail

Tip : Maak het mogelijk om zelf je bezorgdatum gekozen kan worden

Pluspunten

Service super, hele vriendelijke meiden in de winkel. En in de winkel online ook nog een paar schoenen besteld. Supersnel in huis....en dat tussen kerst en oud en nieuw!! Geweldig

Pluspunten

Supergoede service! Ik heb de schoenen gepast in Gent maar wilde qua kleur een ander paar, de verkoopster heeft het online ingegeven en vervolgens werden de schoenen thuis bezorgd zonder meerprijs!

Pluspunten

zeer tevreden met Sacha zo wel de winkel als de webshop

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

geen

Het retour doen van de gehele bestelling en hiervoor geen retourkosten hoef te betalen!

Pluspunten

Ik werd goed op de hoogte gehouden van de verzending. Het product was als de beschrijving en kwam binnen op de eerder genoemde tijd via DHL

Pluspunten

Prettig in de winkels, snel via internet

Pluspunten

Goede service snel geld terug bij retour zending

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk besteld vanuit de winkel en daar heel goed geholpen door winkel personeel.

verzending stond online op verzonden maar verzending was niet geleverd, dit door fout bij pakkettransport bedrijf. Melding van gemaakt en hier zou na 5 dagen uitsluitsel van komen. Hier is echter geen vervolg van geweest.

Pluspunten

Snel leveren en makkelijk retourneren! Doos is ook al aangepast om makkelijk de retourneren! Keurig!

Pluspunten

Top kwaliteit

Pluspunten

Leuke schoenen, goeie prijzen

In de winkel was de schoen beschadigd. Er werd gezegd dat ik misschien terug kon komen. Toen maar via internet besteld. Ook nog met meer korting.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Geen bericht toen een week na betaling mijn schoenen nog steeds niet geleverd waren. Na telefonisch contact bleken deze niet meer leverbaar te zijn. Beetje vreemd dat ik daar zelf contact over moest nemen. Geld is nu terug gestort en mijn schoenen haal ik nu maar bij de concurrentie.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Niks

Duurt ht erg lang

Pluspunten

Pluspunten

Ja zeer tevreden

Pluspunten

Snelle levering, goede service.

Pluspunten

De goede service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Top bedrijf, Leuke aanbiedingen en goede levering via de post.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Service is prima. Er word veel voor een klant gedaan, en persooneel is vriendelijk.

Als je gegevens moet invullen, zoals een telefoonnummer/email en er is een probleem met de bezorging. Zorg er dan voor dat deze gegevens ook gebruikt worden. Er word niet gecommuniceerd, pas wanneer de klant met vragen komt.

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg

+31 (0)13 5952121

Over Sacha

Sacha is your best friend als het gaat om on trend schoenen, tassen én accessoires. Deze musthaves heb je morgen al in huis als ze op voorraad zijn. Shop je voor minstens €49,95 (we won't judge!), dan verzenden we je bestelling gratis. Je kunt je aankoop ook gratis ophalen in één van de ruim 50 Sacha winkels verspreid over 4 landen. Helemaal fijn: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice staat op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur voor je klaar. Je kunt ons bellen, maar mailen of chatten mag ook!