3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie schoenen

Levertijd 6 werkdagen dat is niet meer van deze tijd Mijn maat was niet op voorraad maar daar kwam ik na 7 werkdagen zelf bellen pas achter. Wel heel netjes te woord gestaan door de telefoniste

Pluspunten

Direct een mailtje ontvangen over de aankoop en hoe de levering zal plaatsvinden. Levering was eerder dan gepland. Netjes verpakt. Duidelijk over retourneren.

De laarzen waren te wijd. Miss online vermelden wat de omvang boven is. Het betrof overknee laarzen

Pluspunten

Allereerst werd ik in Nijmegen heel goed en vriendelijk geholpen door een medewerkster. Later heb ik schoenen besteld en die werden na een aantal dagen bezorgd.

Vergeleken bij sommige ander bedrijven duurt het hier wat langer voordat de bestelling er is.

Pluspunten

Snelle levering, duidelijk bestelproces, leuke collectie en goede acties.

In de winkel was mijn maat uitverkocht, ze probeerden mij in de winkel direct online te laten bestellen, gelukkig was ik op de hoogte van de online kortingsactie en vroeg ik of die ook gold als zij in de winkel voor mij bestelde maar dat was dus niet zo. Dat had ze zelf ook kunnen benoemen uit service oogpunt.

Pluspunten

Bestellen en bezorgen en retourneren verliepen goed.

De informatie op de web site klopte niet. Er werd geadviseerd een maat groter te kopen. Dit is een fout. Ik kreeg een paar schoenen thuis die veel te ruim waren. Die moesten weer terug. In de winkel bleek ik juist een maat kleiner nodig te hebben. Door de onjuiste info heeft het me overbodige tijd en energie gekost (thuis blijven ivm bezorging, retourbon printen, schoenen weer weg brengen naar afleverpunt. Alsnog de stad in naar een sacha winkel. Dus svp info op website aanpassen dat ze ruim vallen en.je een maat kleiner moet bestellen.

Pluspunten

Snelle levering Nette levering Mooie acties

Helaas bleek de rechter schoen veel breder te zijn dan de linker. Heb derhalve de levering geretourneerd. Kon bij de retourlevering dit niet melden. Er kan alleen uit voorgedefineerde redenen worden gekozen. Durfde daarom niet nogmaals hetzelfde produkt te bestellen uit vrees de zelfde set nogmaals te ontvangen. Zou beter zijn ook een vrij in te geven tekst te mogen ingeven om het probleem door te geven. Heb dus nu helaas niet de gewenste schoenen kunnen aanschaffen met de 20% korting van de marathon.

Pluspunten

Goeie snelle levering

Pluspunten

Snelle, uitstekende levering. Goede verpakking, dus geen enkele beschadiging. Je wordt op een prettige manier op de hoogte gehouden

Pluspunten

Ik heb super leuke laarsjes ontvangen. Ben er erg blij mee!!! Levering ging volgens afspraak.

De voering onder in mijn laars zit wat gevouwen, ik hoop dat dit nog wat bijtrekt of platter wordt. Dat ik geen last krijg met lopen.

Pluspunten

Overzichtelijk en makkelijk site.

Het uitprinten van retour bon is niet voor iedereen weg gelegd. Niet iedereen heeft een printer in huis.

Pluspunten

Goede en snelle service.

Meerdere afgeefpunten zoals PostNL punten?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

levertijd verbeteren .0p 29-10 bestelling geplaatst ( direct reactie op mail advertentie)zou binnen 5 dagen geleverd worden .op 5-11 vertraging gemeld .6-11 gebeld ,er kan niet gezegd worden wanneer de levering plaats kan vinden.( misschien wel helemaal niet) jammer, ik wil graag voor mijn vrouws haar verjaardag de bestelling binnen hebben.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Het is een goed idee om pakketjes gratis te verzenden als er meer da 50 euro wordt besteedt!

Ik heb mijn pakketje besteld op donderdag avond en zou deze vrijdag ontvangen (voor 20:00 besteld, morgen in huis). De volgende dag heb ik niks gekregen, alleen een mail om 21:00 uur s' avonds om te zeggen dat ze het later versturen en dat ik het niet vrijdag binnen krijg (snap ik zelf ook wel als ik om 20:00 nog niks heb gekregen). Het is pas op maandag verzonden en kreeg het dinsdag binnen, 5 dagen later dan beloofd dus..... erg jammer.

Pluspunten

Snelle levering, mooie schoenen

Pluspunten

Snelle service, en erg leuke goede producten! Kwalitatief ook erg goed! Handig dat je via internet aan kunt geven dat je de schoenen retour wilt sturen!

Dat we de meeste schoenen al vooraf moesten betalen, aangezien ik ze nu terug heb gestuurd 3 paar maar pas van 2 paar een mailtje gekregen. Het was voor mij onduidelijk of ik nou wel alle schoenen bij elkaar in een doos mocht doen of maar 1 voor 1 moest verzenden in verband met de plakbonnen die ik had uitgeprint! Dit hoor ik graag van jullie nog! Verder echt een top service! Ik ben erg blij met m'n aankopen

Pluspunten

Keurig verpakt, fijn dat we 20% korting hadden. Vertraging van de verzending werd gemaild.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

'T is dat ik geen halve ster kan geven. Slechtste service ever. Bezorging duurde zowat anderhalve week.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie collectie. Gratis verzending

Geen kiala punten gebruiken voor retourzendingen. Onhandig en relatief lange verzendtijd. Zorgen dat je ook gebruik kunt maken van de korting indien je een paar retourneert en online 'omruilt' voor een ander paar. Heel vreemd dat dit nu niet kan.

Pluspunten

Snelle levering en goede schoenen met prettige pasvorm.

Niet alleen via kaliapunten maar ook postnl bezorgen of retourneren.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

houd de klant op de hoogte als er een vertraging is in het magazijn ivm weekend bezorgingen en wijzigingen adres. Ik heb mijn bestelling pas een week later ontvangen ipv de volgende dag door een fout door jullie gemaakt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering uiteindelijk

Eerst was alles uitverkocht en toen ik andere enkel laarsjes had gekocht waren ineens de laarsjes mijn eerste voorkeur weer ineens te bestellen. Jammer dat ze dat niet gelijk melden dat het later te bestellen is/kan

Pluspunten

Prima levering, prima retour, helaas paste de schoenen niet.

Levertijd versneller. Ik heb erg lang op m'n schoenen moeten wachten. Verder alles netjes verzorgt!

Pluspunten

Top ook in de winkel

Snellere levertijd

Pluspunten

Duidelijke communicatie

Beetje trage verzending

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg

+31 (0)13 5952121

Over Sacha

Sacha is your best friend als het gaat om on trend schoenen, tassen én accessoires. Deze musthaves heb je morgen al in huis als ze op voorraad zijn. Shop je voor minstens €49,95 (we won't judge!), dan verzenden we je bestelling gratis. Je kunt je aankoop ook gratis ophalen in één van de ruim 50 Sacha winkels verspreid over 4 landen. Helemaal fijn: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice staat op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur voor je klaar. Je kunt ons bellen, maar mailen of chatten mag ook!