Pluspunten

Wij zijn goed geinformeerd over de latere bezorging!

Pluspunten

Nette producten, nette prijs , goede kwaliteit !

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

Beter communiceren met de klant. Service: jullie gaan achter de klant aan, en de klant niet achter zijn bestelling aan. Kom met concrete oplossingen/compensaties. Voeg bij de beschrijving toe hoe de maten vallen. Ik had twee paar bestelt, en bleken allebei te groot te zijn terwijl ik altijd maat 36 heb. Zorg er daarnaast voor dat de klant het pakketje ook echt kan volgen bijv. met een track and trace code

Pluspunten

Super! Al jaren.... Trendy, maar kwalitatief ook erg goed. Mooie materialen. Duurzaam. Schoenen/laarzen zitten heerlijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De levering kwam iets later dan in eerste instantie op de site werd gezegd. Wel gaven zij in een mail aan dat dit langer duurde. De schoenen zijn te klein en het is mij nog wat onduidelijk hoe ik ze kan terugsturen, dit stond niet in het bijgeleverde formulier dus zal ik even online opzoeken.

Duidelijke retour informatie bij de zending leveren

Pluspunten

snelle bezorgservice

ik had dus een rugzak gekocht en na drie dagen gebruik ging de rits al stuk...

Pluspunten

Duidelijkheid over hoe lang het duurt voordat het bezorgd wordt.

Geen gewoon tevreden.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie schoenen goede kwaliteit

Ik had ze voor 20:00 besteld maar ze werden niet de dag daarna geleverd

2 sterren: slechter dan verwacht

Erg slecht dat het retourneren via een Kiala punt moet! Jammer dat je niet in de winkels kunt retourneren en niet via een antwoordnummer oid.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Producten die zijn uitverkocht niet meer aanbieden op de webshop. 3 dagen nadat ik had een product besteld, kreeg ik een mail dat deze niet meer leverbaar was. Toen ik op de site keek, werd dit product nog wel aangeboden. Pas 3-4 dagen later werd dit gewijzigd op de website

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Prima lebering

Retour procedure: nu formeel en omslachtig, inloggen, printen en kosten. Niet flexibel en klantgericht. Gewoon de retourstickers meesturen. Nu voor mij een reden hier niet meer online te kopen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goeie kortingsacties

Retourprocedure is omslachtig

In het geval van sacha.nl (het internetbedrijf dus!) heb ik tot nu toe niet hele goede ervaringen met de bestellingen. Het lijkt alsof de 'lelijkere' schoenen via internet verstuurd worden. Minder mooi leer, of verkleurd leer etc. Ik heb ze terug moeten sturen tot ik een mooi exemplaar had (terwijl deze wel gewoon in de winkel staan!).

Pluspunten

Super snelle service! Mooie schoenen.

Goed geholpen in winkel. Jammer dat mijn maat niet op voorraad was. Dinsdags besteld en op donderdag in huis, super.

Pluspunten

super geregeld dinsdag besteld woensdag in huis top zaak

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede kwaliteit

Kiala retour verzend punt zit niet overal.. Misschien beter bij postkantoren.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Slechte communicatie, je moet zelf bellen om te horen dat een product niet meer geleverd gaat worden. Als je aangeeft dat het product wel jn de winkel ligt betwist de telefoniste dit. Uiteindelijk bestelde product in de winkel gekocht en 20 euro uurwerk uit+ 2x op en neer moeten rijden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed geholpen in de winkel

Kwaliteit schoenen, moest weer terug naar de winkel, productiefout. Nieuw paar gekregen en na twee dagen dragen zijn is het nieuwe paar al helemaal bekrast. 8 dagen ruilen is erg kort.

2 sterren: slechter dan verwacht

Over het algemeen tevreden. Haal echter de 'VOOR 20:00 UUR BESTELD, MORGEN IN HUIS!' garantie alsjeblieft weg. Ik heb een bestelling geplaatst op vrijdag ochtend en het pakket was er pas de donderdag middag de week er na.

Pluspunten

Prachtige produkten, zoals ik ook al van de winkel gewend ben maar...Toen bleek dat de schoenen helaas voor mij een iets te hoge hak hadden, deed het bedrijf absoluut niet moeilijk: ik kon ze gelijk retourneren! Top service!

Pluspunten

Optijd geleverd, de juiste schoenen in de juiste maat. Leuke schoenen!(laarsjes).

Ze zitten strak, maar dat kan erbij horen. Ik ben van plan ze uit te lopen.

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg

+31 (0)13 5952121

Over Sacha

Sacha is your best friend als het gaat om on trend schoenen, tassen én accessoires. Deze musthaves heb je morgen al in huis als ze op voorraad zijn. Shop je voor minstens €49,95 (we won't judge!), dan verzenden we je bestelling gratis. Je kunt je aankoop ook gratis ophalen in één van de ruim 50 Sacha winkels verspreid over 4 landen. Helemaal fijn: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice staat op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur voor je klaar. Je kunt ons bellen, maar mailen of chatten mag ook!