2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Bestelde artikel werd snel geleverd. Duidelijke informatie over de levering.

Artikel voldeed helaas niet (1 schoen zat niet goed). Helaas duurt de retourprocedure wat langer. Wacht nu al ruim een week op een vervangend artikel!

Pluspunten

In de winkel in Bergen op Zoom was mijn maat uitverkocht en die wezen mij erop dat die maat online nog was te bestellen met dezelfde karting, Kortom zo gezegd zo bested en 2 dagen later werd alles geleverd. Prima service

Kan er nu geen bedenken

Pluspunten

makkelijke website en snelle service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede en snelle service. Pakket goed ingepakt.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Vriendelijk personeel

Jammer dat je geld niet terug krijgt als je een artikel terug brengt.

Pluspunten

Goede en snelle levering van het product Goede kwaliteit van de schoenen

Pluspunten

Snelle levering! Het besteld is niet goed? Dan is het makkelijk om iets terug te sturen. Klantenservice is goed te bereiken via e-mail en/of telefoon, ze zijn heel vriendelijk en behulpzaam!

Wat meer verschillende en/of dezelfde maten van de artikelen zou welkom zijn. Nu vaak snel uitverkocht en niet meer te leveren....

Pluspunten

Kwam binnen een aantal dagen thuis.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Het bestellen via de webshop gaat prima en snel. Wat wel jammer is, is dat je niet met een tegoedbon kan betalen en je bij retourneren in de winkel alleen een tegoedbon kan krijgen. En dat de winkel niet alles heeft wat de webshop heeft. Had dus geen andere optie dan te bestellen via de webshop. (waar je overigens WEL je geld terug krijgt bij retour. Zit nu nog met een tegoedbon! Ik zal niet snel meer schoenen kopen bij Sacha.

Gewoon geld teruggeven bij retour.

Pluspunten

Snelle levering, product staat goed op de site, waardoor ik niet verrast ben bij levering. M.a.w.: ik koop wat ik verwacht. Schoenen zitten keurig verpakt.

Pluspunten

Klantvriendelijk Goede service en levering

In de winkel niet alleen een waardebon aanbieden, maar ook geld retour bieden (wat bij een online bestelling wel kan)

Leveringstermijn

Pluspunten

Vriendelijke behulpzame geduldige winkelpersoneel Product makkelijk te bestellen en thuis laten bezorgen

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering.

Iets betere verpakking van het te verzenden product. De doos die ik ontving was open!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het aanbod van Sacha spreekt mij aan en de prijzen voor echt leren schoenen vind ik ook goed, ik hoop dat de kwaliteit ook goed is, maar dat zal ik over een tijdje wel merken.

Jammer dat ik een week op mijn schoenen moest wachten die ik had besteld via de site, terwijl erbij stond dat de levertijd binnen 2 werkdagen was.

Pluspunten

Supersnel

Pluspunten

Heel snel geleverd, duidelijke site en top dat er geen verzendkosten aan vast zitten!!

Retourservice mag iets meer kialapunten hebben waar het teruggebracht mag worden.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Correct in het contact, erg klantvriendelijk

Versturen zoals beloofd voor 8 uur besteld morgen in huis. Bij de extra informatie staat het advies 1 maat groter bestellen, jammer was echt niet nodig.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

1. Vrijwel altijd unieke schoenen met een personal twist 2. Het personeel in de Sacha in Den Haag is erg vriendelijk en behulpzaam. 3. Ik heb hier eenmalig een bestelling geplaatst en de opgegeven leveringstijd klopte.

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over sacha koop meestal de schoenen bij hun en hebben een perfekte pasvorm.

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg

+31 (0)13 5952121

Over Sacha

Sacha is your best friend als het gaat om on trend schoenen, tassen én accessoires. Deze musthaves heb je morgen al in huis als ze op voorraad zijn. Shop je voor minstens €49,95 (we won't judge!), dan verzenden we je bestelling gratis. Je kunt je aankoop ook gratis ophalen in één van de ruim 50 Sacha winkels verspreid over 4 landen. Helemaal fijn: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice staat op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur voor je klaar. Je kunt ons bellen, maar mailen of chatten mag ook!