Pluspunten

Mooie betaalbare en modieuze schoenen.

Het zou fijn zijn als je de voorraad zou kunnen bekijken in de winkels bij je in de buurt, zodat je schoenen zou kunnen passen in de winkels of eventueel er naar toe zou kunnen laten sturen (click and collect systeem).

Pluspunten

Erg snelle levering en goed verpakt.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Nette verpakking. Website gebruiksvriendelijk. veel aanbod.

Levertijd. Voor 20.00 uur besteld morgen in huis is niet in alle gevallen zo. Schoenen besteld, levering binnen 5!! werkdagen. Na 6 werkdagen kreeg ik een mail dat de levering vertraagd was. Na 10 werkdagen weer en na 12 werkdagen ontving ik de bestelling. Gelukkig heb ik ze optijd besteld voor een bruiloft maar een volgende keer weet ik niet of ik er van op aan kan.

Pluspunten

Ik heb 25 augustus schoenen gekocht bij Sascha in Leiden. S'avonds ben ik uit eten gegaan, toen ik naar huis ging regende het. Toen ik de volgende dag naar mijn schoenen keek zag ik dat de regen verf van de lak had beschadigd. Ik ben meteen naar de winkel gegaan, het liefst wou ik mijn geld terug maar ik begrijp dat jullie het recht hebben om vervanging aan te bieden. De nieuwe schoenen zouden in 2 tot 5 werkdagen naar mij worden opgestuurd. Ik kreeg een mail dat de verzending was uitgesteld zonder concrete data etc. In heb toen een mail gestuurd om jullie in gebreke te stellen, hierin heb ik benoemd dat als ik niet binnen 14 dagen mijn schoenen kreeg ik mijn geld terug zou vorderen en dat als de schoenen opnieuw gebreken zouden hebben ik mijn geld terug zou vorderen. De volgende dag kreeg ik bericht dat mijn schoenen werden verzonden. Mijn schoenen heb ik ontvangen en heb weer precies hetzelfde probleem. Slechte kwaliteit schoen en geen goede oplossing, ik ga mijn geld terugvorderen.

Pluspunten

snelle levering!!! goede schoenen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik had schoenen besteld, en op het moment dat ze eigenlijk bezorgd hadden moeten worden, kreeg ik een mail dat ze toch niet in voorraad waren. Ik vind dit erg slecht, en zal hier dan ook niet meer bestellen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, de volgende dag. Betalen met AfterPay

Retourbon moet je zelf uitprinten , zou handiger zijn alsde ze er al bij zat. Kiala punt ook niet heel handig

Pluspunten

Snelle levering, netjes verpakt en volgens afspraak

Schoenen leveren met beschadiging!! tot 2x toe

Pluspunten

Snelle levering van mijn schoenen

Nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

leuk aanbod

helaas hele trage bezorging. Erg jammer

Pluspunten

Snelle levering. Leuke schoenen

Dat ze ook in de winkel geld teruggeven. Had ik geen uren op postnl hoeven wachten.

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakte laarzen, verschillende betaalwijzen, overzichtelijke site en veel te veel MOOIE schoenen :)

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

geen schoenen online zetten als ze niet leverbaar zijn en ook niet vermelden dat ze binnen bepaalde werkdagen bezorgd worden want dit is niet zo.

Pluspunten

Snelle, duidelijke website om te bestellen. Tevreden over de levertijd.

Pluspunten

Snelle service, mooie producten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Diverse aparte schoenen die je niet zo gauw vindt bij een ander bedrijf.

Leverings tijd kan echt sneller 5 dagen wachten op je bestelling is in deze tijd echt te lang. Uiteindelijk heb 7 werkdagen moeten wachten.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering. Duidelijk retourbeleid.

Het is echt heel klant-onvriendelijk dat er geen schoenen uit een winkel verstuurd kunnen worden. Bijvoorbeeld van Utrecht naar Haarlem. Zelfs niet wanneer ze online niet meer verkrijgbaar zijn.

Pluspunten

snelle service !

Pluspunten

Maakt mooie laarzen, die een maatje groter zijn. Pasvorm helemaal top en geleverd in nette doos en vlot.

Voorraad status vermelden? Ik greep bijna mis. Ineens was de laars niet meer leverbaar. Het was maar een paar dagen. Gelukkig een paar dagen weer wel.

Pluspunten

Produkt om ruilen via het web is een groot probleem

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

mooie collectie

veel te lange verzendtijd online na 10 dagen zonder bericht bezorging geen ophaal in winkel

Pluspunten

prima (trendy) product, informatievoorziening uitstekend, levering zeer volgens verwachting, prijs zéér redelijk voor geleverde, kortom alles meer dan oké! Bij leuk product zeker weer bestellen!

niet over na hoeven denken

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg

+31 (0)13 5952121

Over Sacha

Sacha is your best friend als het gaat om on trend schoenen, tassen én accessoires. Deze musthaves heb je morgen al in huis als ze op voorraad zijn. Shop je voor minstens €49,95 (we won't judge!), dan verzenden we je bestelling gratis. Je kunt je aankoop ook gratis ophalen in één van de ruim 50 Sacha winkels verspreid over 4 landen. Helemaal fijn: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice staat op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur voor je klaar. Je kunt ons bellen, maar mailen of chatten mag ook!