Pluspunten

Supersnelle levering! fijne site!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijke site, volgende dag al in huis! Top!

Ik bestelde een ketting die afgeprijsd was naar 1 euro, viel gelijk uit elkaar. Voor 1 euro maakt dit niet heel veel uit, maar als t gebeurd bij de oorspronkelijke prijs wel!

Pluspunten

Snelle levering, blij met de aankoop!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Jammer dat de schoenmaten niet altijd voorradig zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Nou de tas is geweldig maar jullie brengen het zo mooi, van als je lid wordt krijg je 5euro korting!!! Nou dan vul je alles in en dan is het bedrag ineens te weinig om die korting!!! Dat vind ik minder hoor!!!

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit. Super!!!!

Pluspunten

Ik ben heel tevreden over jullie, zaterdag vrij dure schoenen retour gedaan voor ruiling woensdag alweer nieuwe schoenen, super!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Leuke collectie

Bestelde schoenen waren gedragen, online retouren moeten eerst online aangemeld worden!?!? Waarom zit de retourneringen niet gewoon bij het pakket in? 11 dagen levertijd? Gelukkig was het pakketje er wel eerder, maar 11 dagen is bizar lang.

Pluspunten

Ze geven aan; vandaag besteld en morgen in huis. Dat was bij mij inderdaad het geval. Super. Schoenen netjes verpakt in de doos en een geheel nieuw paar, ook top. Duidelijke informatie over de bestelling en factuur.

Pluspunten

Correct op de hoogte gehouden over vertraging in levering. Goede keus in modellen en prints op schoenen.

Meer modellen met prints, die vindt je niet in de winkelstraat in de stad.

Pluspunten

Snelle levering!

Verzenden gratis vanaf 29.99 ipv 49.99

Pluspunten

Snelle levering, product goed verpakt en duidelijke communicatie over levertijd van het product.

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Good products and excellent customer service, I needed their assistence for a return and they acted smart, quick, kind and professionally.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De gewone winkels zijn super daar ben ik zeer tevreden over, maar de online winkel is waardeloos!!! Ik zag mijn favoriete schoenen in de aanbieding en zag dat er nog maar 2 maten (te weten maat 38 en maat 42) beschikbaar was. Gelijk bestellen en betalen dacht ik want dan zijn ze van mij! Enkele dagen later blij dat ze werden geleverd, totdat ik de doos open maakte. Er zat 1 schoen in van maat 38 en 1 schoen van maat 40!! Ook zagen ze er niet echt verzorgd uit, het leek wel of 1 schoen in een erg vochtige ruimte had gestaan. De schoenen dus per direct retour gezonden. Het geluk trof mij daarna wel, want ondanks de enorme teleurstelling heb ik bij het filiaal in Dordrecht alsnog de schoenen in maat 38 kunnen kopen. en ik had nog eens door de bon voor het aanmelden van de nieuwsbrief vijf euro extra korting. Dit verzachte de pijn!

online winkel moet de schoenen goed nakijken voor ze worden verzonden!

Pluspunten

verzending was een beetje laat maar was wel een mooie sandaal

Pluspunten

Levering binnen een dag. Schoenen zitten perfect.

Pluspunten

Ik ben ontzettend tevreden over dit bedrijf aantrekkelijke prijs en een prima en snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie schoenen, zeer snelle levering, slechte verpakking.

Schoenen beter verpakken, misschien de doos vastplakken met tape. Kreeg de schoenen met de verpakking open en de deksel van de schoenendoos was weg.??

Pluspunten

Mooie en bijzondere schoenen, tegen betaalbare prijzen. Waar vind je die elders? Online kopen werkt 100% net als de klantenservice!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuke schoenen snelle levering

Kleur Bestelde laarsjes komt niet overeen met foto. Nergens iets te vinden over hoe/met welk product laarsjes onderhouden moeten worden.

Pluspunten

Heb hele leuke schoentjes besteld, waren binnen twee dagen al binnen en ze waren ook nog eens 20 euro goedkoper!!!! Ze zijn super mooi... Ik ben heel tevreden hoor.

Pluspunten

Supersnelle levering

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg

+31 (0)13 5952121

Over Sacha

Sacha is your best friend als het gaat om on trend schoenen, tassen én accessoires. Deze musthaves heb je morgen al in huis als ze op voorraad zijn. Shop je voor minstens €49,95 (we won't judge!), dan verzenden we je bestelling gratis. Je kunt je aankoop ook gratis ophalen in één van de ruim 50 Sacha winkels verspreid over 4 landen. Helemaal fijn: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice staat op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur voor je klaar. Je kunt ons bellen, maar mailen of chatten mag ook!