Pluspunten

Op zoek naar een paar bijna uitverkochte sandalen ben ik goed geadviseerd in de winkel en naar de website verwezen. Bestellen was makkelijk en ze waren idd de volgende thuis!

Pluspunten

Snelle levering, makkelijk te navigeren website en mooie producten!

Geen verbeterpunten, alles top!

Pluspunten

Zeer tevreden! Wordt op de hoogte gehouden over je bestelling! Mooie korting!

Ga zo door!

Pluspunten

Eerste keer dat ik bestdl. Bij uitge x ovhte schienen sdviseerde men een maat groter te nemen. was inderdaad nodig. Vind ik erg attent.

Pluspunten

Snelle service, Mooie producten en duidelijke website!

Mijn schoen was een beetje beschadigd aangeleverd. Opletten met verzendingen

Pluspunten

Erg gemotiveerd personeel en perfecte service

Pluspunten

Duidelijke website

Snellere levering

2 sterren: slechter dan verwacht

de schoenen die ik heb besteld zitten flekken op, geel en zwart.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie op mijn klacht (e-mail)

Op de site staat voor 20:00 uur besteld, morgen thuis geleverd, maar dit wordt dus niet gedaan. Ik heb een hele week gewacht. Mijn aankoop (espadrilles) was de volgende dag al stuk, jammer.

Pluspunten

Design, snel - en klantvriendelijkheid...

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Op zich prima service en goed product!

* Irritant dat je de bestelling alleen terug kan brengen bij Kiala * Slecht dat er aan de binnenkant van de laars een opruimingssticker zat met een prijs bijna 50 euro lager dan ik betaald had

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Nou ik heb wel wat besteld maar heb helaas nog niets ontvangen, wie de schuld dat is weet ik niet, mischien wel van de postbezorgers??, maar wacht al 2 weken op mijn sandalen en nog steeds is die er niet

Moet post.nl onderdruk zetten, anders bestel ik niets meer van sacha

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De site is overzichtelijk en eenvoudig in gebruik bestelling ging vlot. De aflevering werd vertraagd door een staking van de bezorgers van PostNL, maar was de vertraging waard Schoenen kwamen netjes verpakt en in goede conditie aan. De schoenen zijn van een soepel materiaal en hebben een prettige pasvorm. Zoals Sacha is "Not for Basics" maar, onderscheidend en origineel.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik ben zeer negatief! Aankoop terug gestuurd, was niet tevreden over de kwaliteit. Vervolgens ben ik 11,90€ kwijt voor verzend en retourkosten. Uiteindelijk heb je niks, maar bent wel 11,90€ armer. Ik vind dit zeer klantonvriendelijk.

Pluspunten

Snelle delivery en veel mooie artikelen!

Nvt

Pluspunten

Snelle levering!

Pluspunten

Heerlijke schoenen, weer eens wat anders dan de standaardmodellen. Ze lopen lekker en zijn stevig! Snelle levering.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

uiteindelijke levering was prima

te lange bezorgtijd

Pluspunten

Correcte en snelle levering

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik vind het waardeloos dat ik nog niks heb ontvangen. Dan moet je op de website aangeven dat de schoenen niet op voorraad zijn als het zo lang moet duren. Ik hoop ze snel te ontvangen.

Pluspunten

De schoenen beter controleren, want er zat een rare vlek op mijn gladiators. Een vlek die je wel goed zag.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, dus helemaal goed!

Groot verbeterpunt: de Herenboots (met geborduurde bloemen) die ik gekocht heb, worden maar niet afgeprijsd, terwijl dat het bij alle andere voorraad van schoenen wel gedaan wordt? Omdat ik deze laarzen super graag wou hebben, heb ik ze nu toch gekocht. Maar vind het erg jammer, dat ze nooit afgeprijsd zijn.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

2 paar schoenen besteld via de webshop. Na twee weken wachten kreeg ik het bericht dat mijn maat niet meer op voorraad was. Koop hier nooit meer.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Verzend aub de producten zoals ze afgebeeld zijn.

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg

+31 (0)13 5952121

Over Sacha

Sacha is your best friend als het gaat om on trend schoenen, tassen én accessoires. Deze musthaves heb je morgen al in huis als ze op voorraad zijn. Shop je voor minstens €49,95 (we won't judge!), dan verzenden we je bestelling gratis. Je kunt je aankoop ook gratis ophalen in één van de ruim 50 Sacha winkels verspreid over 4 landen. Helemaal fijn: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice staat op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur voor je klaar. Je kunt ons bellen, maar mailen of chatten mag ook!