Pluspunten

In de winkel werden we getipt om online schoenen te bestellen in de door ons gewenste kleur, deze waren niet meer voorradig in de winkel. Thuis meteen gedaan, bevestigingsmail gekregen en de verwachte levertijd. Alles is volgens afspraak gegaan, wij zijn dik tevreden .

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede en vriendelijk klantenservice

Betere weergave bij bestellingen op de site. Als er schoenen later geleverd worden kan dit aangegeven worden op de site in plaats van 1 paar schoenen niet thuis geleverd krijgen, niet wetende wat daar mee aan de hand is.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ze hebben (soms) een leuk assortiment.

Niet klantvriendelijk, klagen op social media helpt! Handel je iets via de mail/telefonisch af dan krijg je een erg summiere oplossing, de klantenservice is niet bereid tegemoet te komen aan de wensen van de klant.

Pluspunten

Snelle afhandeling!

Jammer dat je per de een account moet aanmaken!

Pluspunten

Super fijn n vevestiging te krijgen ik kan eigenlijk niet iets negatiefs opschrijven ik ga zeker vaker wat bestellen!

2 sterren: slechter dan verwacht

De mogelijkheid op te halen bij een PostNL of Kiala punt. Momenteel ligt mijn pakje al drie dagen bij de buren, en we zijn niet op dezelfde momenten thuis. Op die manier irriteren we elkaar en ben ik minder geneigd de volgende keer bij Sacha wat te bestellen. Los daarvan was mijn de levertijd opgeschoven. Op zich geen probleem, kan gebeuren. Maar in combinatie met elkaar een minder positieve ervaring.

Pluspunten

Alles verliep naar wens

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke schoenen en snel in huis!

In de winkel krijg je geen geld terug op sale schoenen en via de webshop wél. Ik had ze al in de winkel gezien maar omdat ze niet voor mijzelf waren wilde ik de gelegenheid hebben om geld terug te krijgen en dat gaat in de winkel niet, dat zou gelijk moeten zijn. Je wil het liefst dat de klant in je winkel koopt maar op deze manier stuur je ze de winkel uit en het internet op. Jammer!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Prettige website

U geeft aan indien voorradig en voor 20.00 besteld, de volgende dag in huis. Ik heb 5 dagen op mijn bestelling moeten wachten terwijl ik aan alle voorwaarden heb voldaan. Vooruit betalen vind ik geen probleem. Maar het duurt wel erg lang voordat er een refund is gedaan.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Retour schoenen maar nog geen andere maat gekregen na een week

Retour producten beter laten verlopen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Na 4 dagen mn order ontvangen

Een schoen is verkleurd ipv spierwit zoals de rechter is mijn linker geel

Pluspunten

Mooie schoenen en accessoires! Makkelijk online bestellen en betalen met Afterpay.

Jammer dat online bestellingen niet in de winkel geretourneerd kunnen worden. Bij Invito bijv. kan dit wel. Ook is het vervelend dat als je meerdere artikelen wilt retourneren, je elk artikel apart moet aangeven als retour. Voor elk artikel krijg je een aparte mail. Het zou in 1x moeten kunnen. Ook zou het fijn zijn als er gewoon een retour bon bij de bestelling zit. Is veel makkelijker voor mensen die geen printer hebben!

Pluspunten

Snelle levering en fijn dat er achteraf betaald mag worden. Ik hou deze site in de gaten.

Pluspunten

Levertijd en communicatie! Op 11-06 heb ik een bestelling geplaatst en heb de schoenen nog steeds niet ontvangen. Ik zal op de hoogte gehouden worden, maar moet er steeds zelf achteraan. Schandalig. En dan op de website zetten levertijd: 1 werkdag.. Uhum maak daar maar minimaal 2 weken van!

Pluspunten

Snel in huis,er niet is word naverzonden

Pluspunten

Goede website, snelle levering, super goede klantenservice! !

Pluspunten

goed geholpen in de winkel snelle levering door webwinkel

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle bezorging.

Retour kunnen brengrn in de winkel. Nu teveel gedoe om iets retour te sturen of om te ruilen. Kiala punten zitten op onhandige locaties + niet iedereen heeft beschikking over een printer

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Klacht werd netjes opgelost

Volgende keer graag juiste product met juiste prijs leveren

Pluspunten

Behulpzaam veel keuze erg snel

Spitsere puntschoenen

Pluspunten

Zeer blij met mijn aankoop en de accurate service van Sacha.nl. Via de mail werd de exacte bezorgtijd aangegeven, perfect voor mij.

Pluspunten

goeie service,snelle levering

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle bezorgservice

Wat mij voornamelijk stoort is dat ik na 1x dragen al een nieuwe hak onder mijn schoenen moet laten zetten. Ik snap absoluut dat het geen schoenen van een enorm bedrag zijn, maar vind dat bij schoenen van €50,- je kan verwachten dat de hak meer dan 1x meegaat. Kwaliteit is zeer matig

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ik vind de winkel in hoofddorp erg leuk en ik kom hier vaag met mijn dochter.

ik heb via jullie website voor het gemak sandalen gekocht deze waren geprijsd voor 34,95 euro maar ik krijgt een factuur van 41,15 euro,[met vermelding incl.btw;..enz. ]deze zelfde zandalen kon ik bij Sacha in hoofddorp gewoon voor 34,95 euro kopen,dus voortaan maar in de winkel kopen en niet meer bij jullie webshop.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

makkelijk bestellen.

snellere levertijd.

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg

+31 (0)13 5952121

Over Sacha

Sacha is your best friend als het gaat om on trend schoenen, tassen én accessoires. Deze musthaves heb je morgen al in huis als ze op voorraad zijn. Shop je voor minstens €49,95 (we won't judge!), dan verzenden we je bestelling gratis. Je kunt je aankoop ook gratis ophalen in één van de ruim 50 Sacha winkels verspreid over 4 landen. Helemaal fijn: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice staat op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur voor je klaar. Je kunt ons bellen, maar mailen of chatten mag ook!