Pluspunten

snel geleverd, goede begeleiding bij het bestellen

Pluspunten

Goede service en snelle bezorging!

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over de levering van de schoenen. Mail wordt gestuurd wanneer de schoenen bij hun het magazijn verlaten en kan alles zien waar de goederen zich op dat moment bevinden

Pluspunten

Ik ben wel tevreden met Sacha schoenen maar, deze keer espradilles is te groot voor mij echt jammer daarom terug sturen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel en eenvoudig te bestellen

Dat je de retour zending niet meer hoeft uit te printen, dat is echt niet meer van deze tijd. En dat je het pakket bij post nl of DHL servicepunten kan inleveren.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Review optie op de webshop toevoegen. Kleur van het product klopte niet (levering was bruin, webshop congac. Congac versie bestaat niet). Uiterlijk vanproduct kwam niet overeen met de foto op de webshop. Klacht of review geven is lastig. Review optie is er niet op de webshop. Erg zonde.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle bezorging

Personeel weigerde mijn retour. Terwijl het wel in de winkel terug gebracht kon Worden. Daarvoor moest ik speciaal 2 x naar de stad.

Pluspunten

Ene dag bestelling geplaatst, de volgende dag al in huis!! Supersnel!

Pluspunten

Snelle levering, top schoentje!

Pluspunten

Snelle levering en goede support

Kijk goed naar de maatvoering. In mijn zending zaten twee paar schoenen, maat 41. De een paste perfect, de ander was vanwege de smalle leest niet eens in te komen.

Pluspunten

Ik ben in de winkel zeer prettig en vakkundig te woord gestaan. Later de klantenservice online gesproken. Ook daar verstaan ze hun vak. Ik kan alleen maar een heel groot compliment geven voor Sacha Schoenen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Erg jammer dat net na dat ik mijn schoenen heb besteld ze nog verder zijn afgeprijsd, hierdoor voel ik me wel een beetje opgelicht.

Pluspunten

Snelle levering Mooie service Duidelijke website

Wat meer info over de produkten die van toepassing is op het produkt zoals bijv: valt groot/klein

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Had een bestelling geplaatst. Na dagen kreeg ikeen mailtje dat mijn bestelling niet verzonden kon worden. Net voor de bruiloft waar ik die schoenen nodig had. En nog een mailtje met factuur achteraf of ik de after pay kosten wil betalen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel keuze ook in maat 42!!! En zeker in de opruiming hele mooie prijzen.

De levering van internetbestelling is wel erg lang.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Het is nu 2 weken geleden dat ik slippers besteld heb en heb ze nog niet binnen. Heb inmiddels ook al andere gekocht dus zal ze retourneren. Zonde en best slechte service!

Pluspunten

Vlotte en correcte afhandeling van de bestelling.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Mooie kwaliteit schoenen.

Ik stond 25 minuten in de wacht aan de telefoon voordat ik een medewerkster aan de lijn kreeg. Ik kocht schoenen en er stond in de omschrijving niet bij of ze van leer waren of van een ander materiaal. De omschrijvingen van de producten op de website kunnen wel wat completer. Dan hoef ik ook niet te bellen. De laarsjes (grunge padded combatboots) hebben veters en een rits aan de zijkant. Ik vond het erg handig met een rits. Na ontvangst van de laarsjes bleek de rits alleen sier te zijn en kon dus niet open. Ik heb besloten de laarsjes toch te houden omdat ik ze mooi vond en zitten lekker. Maar aub meer omschrijving bij de producten op de website!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Vriendelijk personeel in vestiging hoofddorp

-snellere levering van producten -gewoon kunnen retourneren via een pakketje en niet dat je helemaal terug moet naar de winkel want dat was niet duidelijk van te voren en ik ben niet in de gelegenheid om terug te gaan naar de winkel dus nu zit ik vast aan schoenen die ik helemaal niet wil

Pluspunten

Zeer snelle levering, doen wat ze beloven n.l. voor 10 uur besteld volgende dag in huis.

Pluspunten

goede kwaliteit

Retourneren goederen makkelijker maken

Pluspunten

Jammer dat je een retour etiket moet uit printen er zijn nog steeds mensen zoals ik geen printer hebben dus uiteindelijk toch 6.95 moeten betalen om mijn laarsjes terug te sturen Waarom geen retour bon in het geleverd pakket Sorry maar dit is een rede voor mij om geen schoenen/laarsjes niet meer bij jullie te bestellen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

beste mensen, ik heb nog steeds niks binnen, dus ik kan over de artikelen nog niks zeggen. wel over de levering. die is veel te traag. ik betaal meteen via een creditcard dus mijn geld is weg en dan verwacht ik zo snel mogelijk hetgeen ik aangekocht heb. dat is bij andere bedrijven wel het geval, meestal de volgende en soms binnen 2 dagen de spullen in huis. mijn bestelling bij Sacha is vandaag precies 7 dagen geleden.. ik heb de helpdesk van Sacha gemaild en die waren behulpzaam, maar ja daar schiet ik niks mee op. vandaag kreeg ik een mail dat de bestelling onderweg i en er 1 tot 2 dagen overdoet. stel dat het dus zaterdag wordt, dan zal de post wel niet bezorgen, dus dat wordt het maandag. pfffffttttt.

Pluspunten

Goed en mooi verpakt, schoenen waren in het echt nog mooier

Snellere levering

Pluspunten

5 euro korting op eerste bestelling

Die heb ik niet

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg

+31 (0)13 5952121

Over Sacha

Sacha is your best friend als het gaat om on trend schoenen, tassen én accessoires. Deze musthaves heb je morgen al in huis als ze op voorraad zijn. Shop je voor minstens €49,95 (we won't judge!), dan verzenden we je bestelling gratis. Je kunt je aankoop ook gratis ophalen in één van de ruim 50 Sacha winkels verspreid over 4 landen. Helemaal fijn: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice staat op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur voor je klaar. Je kunt ons bellen, maar mailen of chatten mag ook!