Pluspunten

Goede kwaliteit schoenen , snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle afhandeling van een vraag via de chat op internet. De medewerker belde voor mij met het adres waar mijn pakketje afgeleverd was en ik kon dezelfde avond het nog ophalen

Ik werd gemaild dat het pakketje op een bepaalde dag bezorgd zou worden. Vervolgens een uurtje later kreeg ik een mail dat men het niet zou redden. Dat vond ik een beetje jammer

Pluspunten

Snelle levering. Goede prijs, kwaliteit verhouding.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De chat werkt goed en snel, retourneren en omruilen werkt ook goed

Ik kreeg mn product niet binnen 1 dg binnen terwijl dat wel had gemoeten

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Product werd binnen 2 dagen geleverd

Order werd pas 1 week (!) na de bestelling in behandeling genomen

Pluspunten

Mooi overzichtelijk snelle levering duidelijk uniek

Misschien wat meer informatie over de producten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Laarsjes zijn na twee weken al bij de zolen beetje stuk. Slecht materiaal! Is direct opgepakt door klantenservice en mag de laarsjes retourneren!

Pluspunten

Snelle levering, goeie schoenen (helaas niet helemaal passend dit keer)

Pluspunten

Snelle levering !!! Top kwaliteit !!

Pluspunten

Supersnelle verzending !!

Afterpay werkt niet.

Pluspunten

Keurig afgehandeld. Goed verpakt. Goeie producten.

Snellere levering. Betere informatie betreffende bestelstatus. Van bestellen naar leveren 10 dagen terwijl het geld al was betaald. Is in deze tijd eigenlijk te lang.

Pluspunten

schoenen waren in het echt nog mooier dan op de website, levering in een goede stevige doos.

Pluspunten

Werd zeer netjes en vriendelijk geholpen de schoenen in de winkel hadden kleurverschil op aanraden van de verkoopster heb ik ze over de post besteld zou 5 dagen duren maar na 3 dagen werden ze bezorgd en geen kleurverschil super ben zeer teveden

Pluspunten

Geven goed advies en leuke tips

Meer damesschoenen in voorraad houden in maat 42,aangezien eer een hoop vrouwen tegenwoordig die maat hebben en het vrij moeilijk is om leuke schoenen in die maat te vinden.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb een paar laarzen besteld deze waren zichtbaar al gedragen. ik heb toen een email verstuurd met de vraag of de schoenen überhaupt wel weren gecontroleerd. met daar een foto bij. Er zou contact met me opgenomen worden maar heb nog steeds niks vernomen. Dit was op 23 april. Het is inmiddels 26 mei.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk personeel, snelle levertijd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijk , overzichtelijk ,leuk

~niet nodig dat je retourticket moet uitprinten ~vandaag voor 20:00 besteld is morgen binnen is absoluut niet waar!!!

Pluspunten

chat service is top. levering is goed gegaan. mooie collectie goede productfoto's en van alle kanten te bekijken

Bij het product staat niet vermeld van welk materiaal het is gemaakt.

Pluspunten

snel, prima

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk personeel. Overzichtelijke winkel met leuke uitstraling.

Op dit moment geen

Pluspunten

Snelle levering in een stevige verpakking en schoenen zagen er precies uit als verwacht. Goede kwaliteit; de schoenen die ik had besteld zitten heerlijk en voelen tot nu toe erg stevig aan.

Pluspunten

Zeer duidelijke beschrijving van de schoenen, en zeer vlotte afhandeling.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Altijd teruggave geld!!! Tegoedbonnen daar prijs je jezelf mee uit de markt!

Pluspunten

Snelle levering. Keurig verpakt. Product in nieuwstaat.

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg

+31 (0)13 5952121

Over Sacha

Sacha is your best friend als het gaat om on trend schoenen, tassen én accessoires. Deze musthaves heb je morgen al in huis als ze op voorraad zijn. Shop je voor minstens €49,95 (we won't judge!), dan verzenden we je bestelling gratis. Je kunt je aankoop ook gratis ophalen in één van de ruim 50 Sacha winkels verspreid over 4 landen. Helemaal fijn: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice staat op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur voor je klaar. Je kunt ons bellen, maar mailen of chatten mag ook!