Pluspunten

Yellow Cabs besteld, snelle levering, prima prijs!

Pluspunten

Snelle levering, goede verpakking, duidelijke informatie op de website.

Pluspunten

Prima prijs/kwaliteit verhouding, correcte communicatie mbt bestelling en levering.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Webwinkel is top!

Ik wilde samen met mijn moeder loafers in de winkel (Den Haag- Passage) kopen, maar zij hadden de maten niet op voorraad. Het was geen probleem, want deze konden thuis bezorgd worden! Fantastisch! Bij de kassa moesten wij 2 bonnetjes invullen voor adres/betalingsgegevens (terwijl de 2 paar schoenen op 1 adres mochten komen) en daar bij moesten wij ook 2x(!) 4,95 service/verzend kosten afrekenen! Volgens de dame kon dit niet in 1 pakket en moesten er 2 losse bestellingen worden ingevoerd. Ik vond dit zo'n vreemd verhaal, dat terwijl de dame alle gegevens stond in te voeren,ik snel op mijn mobiel op jullie webwinkel heb gekeken en daar dezelfde schoenen in de juiste maten heb gevonden. Hier kon ik ook 2 paar bestellen, met 5 euro korting EN gratis verzendkosten! Wel heel raar... Helaas had de dame 1 paar schoenen al ingevoerd en zij ze, dat ze deze niet meer kon annuleren... Dit was ook zo raar! Dus uiteindelijk hebben we 1 paar in de winkel besteld en heb ik het andere paar 's avonds laat op de webshop georderd. Dit laatste paar kwam de volgende dag al netjes binnen, terwijl het paar wat ik via de winkel heb gekocht, MET 4,95 verzendkosten 5(!) dagen later binnenkwam! Erg jammer...

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Toen ik schoenen kwam retourneren omdat ze te groot waren werd ik door de verkoopster behandelt alsof ik een crimineel was. Overigens heb ik bij het bestellen van de schoenen in de winkel al aangegeven dat ik ze eventueel terug kwam brengen als ze niet goed zouden zitten vanwege voetproblemen, dit was geen enkel probleem werd er gezegd. Ik werd maar liefst drie keer naar de reden van retourneren gevraagd terwijl ik bij aankomst duidelijk vertelde dat de schoenen mij te groot waren. De schoenen werden maar liefst 4 keer opnieuw bekeken om te checken of ze wel echt niet gedragen waren. Uiteindelijk weigerde de verkoopster om mij een bewijs te geven van dat ik mijn geld teruggestort zou krijgen op mijn rekening. Ik kreeg enkel een bon waarop het bedrag met een - voor stond. Ook stond hierbij dat het bedrag via de bank werd overgemaakt. Naar welk rekeningnummer wordt dit dan overgemaakt? Dit vroeg ik de verkoopster waarop zij zei, wij doen dit al jaren zo. Ze wou mij absoluut geen bewijs geven of laten zien dat zij mijn rekeningnummer daadwerkelijk goed had opgeschreven. Ik heb een hele slechte ervaring met Sacha shoes Roermond gehad en kom hier dan ook nooit meer terug!

Pluspunten

Snelle levering en goede kwaliteit schoenen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ze verkopen leuke spullen, van schoenen tot tassen en ook bijpassend!!

Ik had laatst voor mijn dochter slippers gekocht voor 40 euro, ze hadden alleen haar maat niet meer dus konden ze besteld worden en nagestuurt worden... Moest alleen wel 5 euro verz kosten betalen want het was onder de 50 euro nou dat vind ik dan weer een afknapper!! Jammer dan vind ik dat je ook kunt zeggen " Sorrie voor het ongemak en we laten de verz kosten maar zitten"

Pluspunten

veel keus, snelle levering

geen

Pluspunten

Snelle service en bezorging geen klachten goede omschrijving artikel

Pluspunten

Mijn schoenen werden super snel geleverd en het was meteen de goede maat. Verder vind ik het aanbod aan schoenen dat jullie hebben heel leuk.

Eigenlijk heb ik geen tip. In de sasha winkels mag het soms wel is wat ruimer zijn, maar dat is niet echt nodig.

Pluspunten

Heel tevreden over de bestelling, ik had eindelijk mijn cowboy boots in no time in huis . Yessss happy ..Bedankt. gr Joke.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Als je iets niet op voorraad hebt, bied het dan niet aan...

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Het is erg vervelend dat je online aankopen niet terug kan brengen in de winkel of gewoon bij post nl, maar via zo'n kiala punt. Tegenwoordig hebben veel winkels zich hierop aangepast en ik vind dit heel onhandig. Ook dat je het retour bewijs moet uitprinten en niet gewoon erbij krijgt.

Pluspunten

Snelle levering, geen verzendkosten boven een bepaald bedrag, wijzigingen worden snel doorgevoerd.

Ook de optie om af te halen bij een kiala punt aanbieden.

Pluspunten

Pluspunten

Overzichtelijke site. Ruim assortiment. Snelle levering.

Pluspunten

Goede service snelle afhandeling klacht en opsturen nieuw artikel . Mooie collectie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering.

De schoenen retour gestuurd omdat ze te groot waren en direct nieuwe order geplaatst (andere maat). Toen ik de order plaatste waren de schoenen voorradig en nu duurt het een week voor ik de schoenen ontvang omdat ze niet meer voorradig zijn volgens de klantenservice.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Nvt

Pas de levertijd aan. En communiceer dit beter.

Pluspunten

Nette levering. De bestelde schoenen heb ik nog niet gedragen, dus iets over deze kwaliteit kan ik niet beoordelen.

Pluspunten

Goed produkt, goed verpakt voor verzending snelle levering

Pluspunten

Duidelijk klantvriendelijke site snelle service en de mogelijkheid om achteraf te betalen.

Pluspunten

In mijn pauze ging in naar de Sasha in de Heuvelgalerie. Mijn maat hadden zij niet meer, maar verwezen mij naar hun filiaal op de Demer te Eindhoven. Daar hadden ze helaas ook mijn maat niet, maar liet de zeer vriendelijke verkoopster mij hetzelfde model passen om te kijken welke maat ik heb en hoe de schoen zat. Hij zat lekker en zij heeft mij het artikelnummer gegeven, zodat ik de schoen via internet kon bestellen. De volgende dag kreeg ik de schoenen geleverd en ze zitten HEERLIJK!! super

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg

+31 (0)13 5952121

Over Sacha

Sacha is your best friend als het gaat om on trend schoenen, tassen én accessoires. Deze musthaves heb je morgen al in huis als ze op voorraad zijn. Shop je voor minstens €49,95 (we won't judge!), dan verzenden we je bestelling gratis. Je kunt je aankoop ook gratis ophalen in één van de ruim 50 Sacha winkels verspreid over 4 landen. Helemaal fijn: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice staat op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur voor je klaar. Je kunt ons bellen, maar mailen of chatten mag ook!